Troba el teu curs!

Tot Cursos és un cercador web, que juntament amb la revista mensual gratuïta repartida per la comarca d’Osona, La Garrotxa i El Ripollès, et vol acostar a la millor formació! Aquí trobaràs tota la informació per a seguir-te formant en el camp que tu vols. Cursos interessants, originals i únics que només trobaràs anunciats a Tot Cursos. En aquest cercador, els cursos estan organitzats per categories perquè puguis trobar amb molta facilitat aquella formació que estàs buscant. Cuina, esport, animals de companyia, manualitats, bellesa, noves tecnologies, idiomes, cursos per a infants, motor… i molt més.  

equip tot curso

Podeu trobar les nostres revistes en els següents punts de distribució.

Qui Som?

Tot Cursos està format per en Ricard i la Míriam, dos amics que creuen fermament en la importància de la formació constant. Després de participar en molts cursos i tallers, buscar i comparar la millor oferta formativa i d’activitats dirigides, hem cregut necessari compartir amb vosaltres la millor manera de trobar els cursos més interessant, de qualitat i professionals,  al costat de casa teu.
Ricard Farrés
Dissenyador gràfic, mig manlleuenc mig londinenc, interessat en l’aprenentatge constant per a millorar la qualitat de la seva feina.
Míriam Usart
Filòloga eslava que no deixa de voler aprendre noves llengües i noves  tècniques d’expressió artística (patchwork, amigurumis, papiroflexia…).
Ens podeu trobar als telèfons 686820280 (Ricard) i 663019914 (Míriam).