La recepta de cuina del mes de juny, realitzada per Cúrcuma

Vols gaudir d’un bon plat a taula? aquest mes la Curcuma ens porta un recepta fàcil de cuinar.

A continuació us presentem la recepta que aquest mes ens ha proporcionat l’acadèmia de cuina CÚRCUMA, de la mà de la Montse Casellas.

Cúruma és un centre de cuina ubicat a Taradell, on les seves instal·lacions i el seu entorn són el millor lloc per a cuinar i deixar córrer la imaginació.

No us deixeu perdre la recepta, i encara menys els cursos que hi fan!

LASANYA DE CARBASSÓ, BOLETS I MATÓ DE CABRA

Què necessitem?
10 xampinyons
1 ceba gran
2 carbassons
150 g mató de cabra
Sal, pebre i nou moscada
Salsa de pebrot: 1 pebrot vermell escalivat, 1 ceba escalivada, oli d’oliva

Com ho preparem?
Per fer el farcit, tallem la ceba fineta i la posem a coure a foc lent. Quan ja està tova
hi afegim els xampinyons també tallats fins. Hi tirem sal i pebre i una
mica de nou moscada.
Triturem alt per alt amb la batedora els xampinyons i la ceba, i ho
barregem amb el mató. Si cal, hi afegim sal i pebre.

Seguidament, tallem els carbassons per la meitat i en fem làmines no gaire primes.
Els passem per la planxa amb sal, que quedin al dente.

Preparem la salsa de pebrots que acompanyarà la lasanya triturant amb la batedora el pebrot i la ceba, amb sal i oli.

Muntem el plat posant primer una làmina de carbassó, el farcit, carbassó, farcit i carbassó. Decorem amb sèsam i ho acompanyem
amb la salsa.

És fàcil i deliciosa!
Montse Casellas de La Cúrcuma
www.lacurcuma.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *