Curs intensiu d’anglès a l’EOI Osona

ESCOLA OFICIAL IDIOMES OSONA - VIC

L’EOI OSONA és un centre especialitzat a oferir cursos d’anglès intensius per a tots els nivells.

Et donem 80 hores de pura llengua anglesa instrumental perquè puguis aprendre de forma ràpida l’idioma internacional. Un curs intensiu pot ser una bona manera de millorar l’aprenentatge en un idioma concret de forma ràpida. Moltes hores d’estudi en poc temps per sortir després com una persona que podrà defensar-se bé amb una llengua no nativa.

Aquest curs d’anglès resulta ideal per quan un s’ha d’anar de vacances o fer un Erasmus a l’estranger. No només al Regne Unit, Irlanda o als Estats Units. Sinó que també a països on solen tenir un gran control d’anglès com poden ser Dinamarca, Noruega o Suècia. Països que no tenen l’anglès com a idioma principal però si que l’utilitzen més sovint en el seu dia a dia.

Tenim diversos nivells preparats, des del nivell A2 al B2. Perquè tinguis el nivell que tinguis puguis fer una gran millora de nivell amb aquest curs intensiu.

Tenim els millors professors per formar-te i aprendre aquest idioma tan important per la vida laboral i personal d’avui en dia. L’anglès envolta el món. És una porta per poder viatjar i comunicar-te amb gent molt lluny d’aquí. Així que no deixis escapar aquesta oportunitat d’amarar-se d’angles de forma tan ràpida.

Demana’ns més informació: eoiosona@xtec.cat

Vols informació referent a algun curs?

Nom(requerit)

e-mail(requerit)

teléfon(opcional)

Missatge

Confirma que ets humà

Marca la casella per acceptar la política de responsabilitat i poder rebre informació


Política de privacitat i Condicions d'ús