La Fira de Tot Cursos

Vine a gaudir d'una experiència única

· Cursos

· Tallers

Activitats Dirigides

· I molt més!

El dissabte 11 de maig a la plaça de Manlleu

Reserva plaça al curs que t'interessa enviant un WhatsApp al 663 019 914

La FiraDeixa’t emocionar!

QUÈ ÉS?

La Fira de TOT CURSOS és l'exposició dels centres de proximitat: idiomes, esports, creativitat, música, ball, autoconeixement..., amb l’objectiu de donar a conèixer la formació que ofereixen. Si busques obrir nous horitzons, aquesta és la teva fira. Estigues a l’última en formació. A més hi trobaràs tallers i activitats per a totes les edats, 100% gratis!

PER A QUI?

És una fira oberta a tothom: mares, pares, infants i joves; juntament amb AMPAS, professors i formadors; així com empresaris i empresàries. La fira t’acosta a aquells centres de proximitat que ofereixen el curs que estàs buscant. Troba la formació que millor encaixa amb tu!

QUAN?

La segona Fira de TOT CURSOS tindrà lloc a la plaça de Manlleu, el dissabte 11 de maig de 2019. La durada de la fira està prevista des de les 10:00 fins a les 19.00 hores. Apunta-t’ho a l’agenda!

Mai és tard per aprendre!

Cursos per viure noves emocions

Vine a LA FIRA DE TOT CURSOS i deixa’t sorprendre per la gran oferta de cursos i tallers que hi trobaràs. La millor manera de saber si t’interessa, és provant-ho. I a La Fira tindràs l’oportunitat de fer-ho, sense compromís i totalment gratuïts.


Ja Falta Poc! 11st may 2019

0days
0hours
0minutes

La Fira T'hi esperem!

A La Fira de TOT CURSOS podràs participar en tallers, classes, xerrades i exhibicions, adreçades a totes les edats. Tant les activitats com l’entrada és completament gratuïta. La Fira és l’espai ideal per conèixer i estar a l’última en formació. Segueix-nos a les facebook i instagram i et mantindrem informat/ada! @totcursos a

"La clau de l'educació no és ensenyar, és despertat."

Ernest Renan

CONTACTE POSA’T EN CONTACTE AMB NOSALTRES