WAKI KARATE

Karate per a tothom

Waki Karate és un mètode d’aprenentatge adaptat a totes les edats i creat a través de l’experiència i el coneixement de diferents disciplines. Basat en l’art marcial del Karate-Do i d’altres mètodes d’aprenentatge, et dóna eines (físiques i psicològiques) per tenir un bon creixement personal. Waki és energia en harmonia i pau. Karate-Do és camí de la mà buida.

El Karate-Do és un art marcial nascut al Japó com a art de defensa sense armes, on es treballa el cos i la ment per desenvolupar íntegrament a la persona. El Waki Karate posa èmfasi en el camp de la salut i l’autoconeixement del cos i la ment per millorar el benestar personal. Es treballen exercicis de respiració, flexibilitat, relaxació, concentració, sensibilitat i força-energia interna dins el marc de les tècniques de defensa i atac del Karate no-competitiu.
Dojo Waki treballa també exercicis i dinàmiques d’expressió corporal on el cos i la ment adquireixen l’estat d’harmonia i concentració necessaris per assolir qualsevol aprenentatge i habilitat. Totes les activitats es proposen des del vessant lúdic i vivencial, així s’aprèn des dels inicis amb tots els sentits. Partint de la premissa que tota persona és única i neix amb un potencial per créixer, amb el mètode Waki s’acompanya en aquest creixement motivant a la persona a conèixer les seves capacitats i a fomentar-les.

Waki Karate tant pot gaudir-lo un infant a través de jocs, com un adult que busca aprofundir en les tècniques corporals d’una art marcial.

Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà