Tallers de Nadal pels més petits al Badanadal de Manlleu

Un Nadal molt divertit

Durant 31 dies (del 8 de desembre al 7 de gener de 2018), el centre de Manlleu es transformarà, de nou, en un parc de gel, especialment pensat i ambientat perquè petits, joves i grans gaudeixin de les festes de Nadal.
Al Badanadal de Manlleu hi podràs trobar: dues pistes de gel (una de 650m2 i una altra de 100m2), un tobogan de més de 20 metres de llarg per baixar-hi amb trineu i una ludoteca dins una carpa climatitzada amb espai de jocs, tallers infantils i activitats nadalenques molt variades! Destaquen els ja tradicionals tallers de creació de tions i fanalets, entre moltes altes activitats.
El Badanadal també presenta un programa molt complet pels no tan petits: concerts, teatre, cinema, literatura, visites guiades, exposicions, activitats juvenils, curses esportives, i molt més.
A més, també podràs visitar el Pop up – ExPress de Manlleu, un espai que reuneix els productes més nous i de tendència d’alguns dels comerços de la ciutat i que esdevé cada any un punt de trobada. L’ExPress és un espai on practicar comerç de proximitat i on també pots trobar tallers i xerrades organitzades pels mateixos comerciants.

 

Consulta el programa complet de totes les activitats, tant lúdiques com formatives a la pàgina web del Badanadal

 

Puntua el curs que has fet

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Vols informació referent a algun curs?


Nom(requerit)

e-mail(requerit)

teléfon(opcional)

Missatge

Marca la casella per acceptar la política de responsabilitat i poder rebre informació


Política de privacitat i Condicions d'ús

Plaça de Fra Bernadí
Manlleu 08560 CT ES
Get directions
del 8 de desembre al 7 de gener de 2018