Responsable
Identitat: TOT CURSOS- NIF: 77115226K
Dir. Postal: Avinguda Pugimal 96
Correu elect: hola@totcursos.cat
Delegat de Protecció de Dades: Ricard Farrés
Contacte DPD .: 686820280, Avinguda Puigmal 96, 08560 Manlleu

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
A TOT CURSOS tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal d’emmagatzemar i usar els correus registrats per oferir informació i productes o serveis, si vostè ha acceptat compartir el seu número de telèfon també el podem trucar per oferir-li la informació requerida.

Per tal de poder oferir-li productes i serveis acords amb els seus interessos, crearem un «perfil comercial», d’acord amb la informació facilitada. No es prendran decisions automatitzades en base a aquest perfil.

Per quant de temps conservarem les seves dades?
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació mercantil o no se sol·liciti la seva supressió, vostè podrà esborrar o donar-se de baixa de qualsevol servei o newsletter en el moment que vostè desitgi.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?
La base legal per al tractament de les seves dades és l’execució de l’aceptació per rebre informació segons els termes i condicions que consten a la pàgina de contractació de la seva comanda o l’aceptació de rebre informació

L’enviament de publicitat o informació estan basades en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquesta consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció i / o els serveis de consultoria.

Destinataris / Cessions
Les dades recopilades es cediran a l’empresa o empreses de formació de les que l’usuari hagi sol·licitat informació sobre la seva oferta formativa. Per tant, amb l’acceptació de la Política de Protecció de Dades, s’autoritza expressament que les dades siguin cedides a aquestes empreses de formació a fi de que les mateixes es posin en contacte amb l’interessat a través de qualsevol via de comunicació amb el finalitat de facilitar-li la informació sol·licitada.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si TOT CURSOS estem tractant dades personals que els concerneix, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. TOT CURSOS deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Les persones interessades tenen dret a la portabilitat de les seves dades personals. TOT CURSOS facilita aquest dret a l’interessat que desitgi exercir-lo.

L’interessat pot exercir materialment aquests drets mitjançant els enllaços d’accés que estan disponibles en els correus electrònics rebuts per part de TOT CURSOS o sol·licitant l’execució de qualsevol dels drets esmentats dirigint-se per correu electrònic a hola@totcursos.cat , també es pot dirigir a l’Autoritat de Control competent per obtenir informació addicional sobre els seus drets.

L’interessat té dret a retirar el consentiment concedit per rebre informació de màrqueting i / o newsletter en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Per qualsevol consulta pot enviar un correu a hola@totcursos.cat