Preparació Certificat B2 d’anglès, EOI OSONA de Vic

EOI OSONA

Informació general del curs
L’objectiu del curs és oferir a l’alumnat que no pot assistir als cursos ordinaris la possibilitat de preparar- se per la prova del certificat avançat B2 i presentar- se per lliure a les convocatòries de febrer o juny.

Els objectius del curs són:
· Familiaritzar als futurs candidats amb la prova de certificat avançat del B2.
· Donar les eines per preparar la prova de certificat, treballant les cinc competències seguint el format de l’examen.
· Proporcionar estratègies per poder realitzar els exercicis de l’examen correctament.
Requisits : Tenir com a mínim 15 anys o complir- los durant l’any de realització de la prova i acreditar la superació del 2n curs d’ESO.

Preu: 158,80€ (Consulteu les bonificacions i exempcions aplicables a la pàgina web de l’EOI)

Matrícula: Presencialment a partir de divendres 6 d’abril a l’Escola Oficial d’Idiomes en l’horari d’atenció al públic detallat.

És imprescindible portar fotocòpia del DNI i document acreditatiu del nivell si s’escau. En cas contrari, concretarem dia i hora per fer prova de nivell. El preu del curs s’ha de fer efectiu en el moment de fer la matrícula.

Avaluació : Contínua i progressiva. Es realitzaran proves de seguiment del curs regularment per avaluar el progrés dels alumnes i tutories personalitzades .

Certificat : En acabar el curs, es donarà un certificat acreditatiu. Es requereix una assistència del 80% per obtenir-lo. Algunes universitats de Catalunya reconeixen aquest curs com a crèdits d’idiomes de lliure elecció.

Adreceu – vos a les secretaries de les vostres facultats per confirmar- ne el reconeixement.
Informació Addicional: L’Escola es reserva el dret d’anul· lar el curs si no s’arriba al mínim d’alumnes establert. Només es retornarà l’import de la matrícula en cas que s’hagi d’anul· lar un curs.

PREPARACIÓ CERTIFICAT B2 D’ANGLÈS a l’EOI OSONA

Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà