Centre de Formació d’Adults Montseny de Vic

Treu-te una formació de futur

 

 

Què es el Centre de Formació d’Adults Montseny?
El CFA Montseny és una escola d’adults, pública, que depèn del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Qui hi pot estudiar?
Les persones majors de 18 anys o que els compleixin durant l’any en què s’inicien els estudis. També hi tenen accés les persones majors de 16 anys que compleixen algun dels requisits especials fixats pel Departament d’Ensenyament.

Puc treure’m l’ESO a l’escola d’adults?
Sí, podràs obtenir el títol d’ESO, que et permetrà accedir al mercat laboral o continuar els teus estudis cap a cicles formatius, batxillerat o la universitat.

Feu cursos d’anglès?
Sí, tenim els nivells 1, 2 i 3 d’anglès, corresponents a A1, A2.1 i A2.2. Tots tres nivells treballen a partir de situacions lingüístiques de la vida quotidiana per tal que puguis comunicar-te en anglès. Un cop finalitzats aquests estudis, pots accedir al 3r nivell de l’EOI.

I cursos d’informàtica?
Sí, si tens uns coneixements bàsics del funcionament de l’ordinador, del tractament de textos i de l’ús del correu electrònics pots apuntar-te als nostres cursos de COMPETIC 1 o 2, equivalents al certificat ACTIC Bàsic i Mitjà.

Prepareu per a les proves d’accés als Cicles Formatius de Grau Superior o per a la Universitat?
Sí. Tenim cursos de preparació per a la prova lliure tant de CFGS com d’accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys.

Em serà difícil seguir la formació, després d’un temps sense estudiar?
Tots els grups tenen l’acompanyament i l’orientació d’una persona tutora que vetlla per l’aprofitament i l’èxit dels estudis.
Quins altres cursos oferiu?
Oferim cursos de llengua catalana per a persones que no coneixen la nostra llengua, i també fem cursos per aprendre a llegir i a escriure.

Què he de fer per inscriure’m?
Venir personalment al centre, del 4 al 26 de juny a fer la preinscripció. Mira el nostre horari d’atenció al públic a la web. Cal que portis el document d’identitat i la darrera titulació. Quan vinguis, t’informarem i orientarem.

Quin cost té?
Són cursos gratuïts i únicament hauràs de pagar un petit import en concepte de material. Som un centre del Departament d’Ensenyament.

On us podem trobar?
Estem al barri del Remei de Vic, al primer pis de l’edifici Montseny.

 

Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà