Bet Masallera Coach – coaching personal per a joves i adults

Coach personal per a adults i joves

Vols sentir, pensar i actuar per ser més feliç?
Sóc la Bet Masallera, sóc Pedagoga, Consultora i Coach personal per adults, joves i famílies. Sóc una persona amb molta energia positiva i optimista, m’agrada oferir cada dia un somriure i compartir-lo amb la gent que m’envolta.
Crec que els «problemes, obstacles o dificultats» són grans oportunitats de creixement i canvi. La nostra vida, tot el que ens passa, és un aprenentatge per a nosaltres. Res passa per casualitat, només hem de saber veure els aprenentatges que la vida ens mostra i ens regala.
La ment és també un gran aprenentatge. Ens convertim en allò que pensem, i per això ens cal aprendre de la nostra ment.
Des del meu perfil professional, t’ofereixo tallers i cursos per a millorar la teva vida i la meva, i aproximar-nos cada dia més a la felicitat.

Tallers:

JOVES DE CARA AL FUTUR:
Tallers de coaching i PNL dirigits a joves que volen mirar el seu futur de cara i decideixen començar a construir el seu propi futur acadèmic i/o professional.
Places limitades. Grups reduïts de màxim 5 persones.

AFTER WORK COACHING:
En què consisteix Afer Work Coaching?
Aquest taller s’anomena After Work perquè s’inicien just després de treballar i Coaching perquè s’acompanya al grup a través de les preguntes i eines de coaching grupal.
Consta de 4 sessions de coaching grupal de 2 hores cada sessió i repartides en un únic mes. A través d’aquestes sessions grupals podràs adquirir eines i recursos d’autocoaching que t’ajudaran en el teu dia a dia. Si tens ganes de pensar, sentir i actuar diferent per poder aconseguir tot allò que et proposis, aquest és el teu taller.
Grups reduïts de màxim 5 persones!

Cursos:

COACHING VITAL

El coaching vital és un programa que t’acompanya a posar els ingredients necessaris i vitals a la teva vida per aconseguir els objectius que persegueixes. A vegades ens resulta difícil transitar per algun aspecte vital de la seva vida i no sabem què hem de fer, com fer-ho ni de quina manera canviar la situació que vivim.
Amb el coaching vital podem aprendre’n i sortir-ne reforçats.
COACHING PER A JOVES
Coaching x Joves és un programa dirigit als joves que tenen la necessitat i la motivació d’orientar-se per decidir quina direcció emprendre i començar a encaminar el seu futur acadèmic i/o laboral.

Pots demanar-me més informació contactant amb mi a:

C. Sant Antoni, 34 de Vic

E-mail: bm@betmasallera.com

Telèfon: 629068636

bet masallera coach

 

Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà