BLANCANEUS Llar d’Infants de Torelló

La importància d'una bona infància

L’escola bressol Blancaneus va obrir les seves portes l’any 1969 al poble de Torelló.

L’equip de la l’escola bressol Blancaneus creiem que els primers anys de vida són molt importants pels aprenentatges futurs del nen/a i per a la seva vida adulta. El nostre objectiu és potenciar el desenvolupament dels l’ infants des dels primers mesos de vida i en tots els àmbits de la persona: físic, emocional, cognitiu, relacional i comunicatiu, al mateix temps que atenem les seves necessitats bàsiques: alimentació, higiene, descans, relació i moviment, afavorint que vagin fent petits passos en la seva autonomia.

També ens agrada aprendre a través del joc i la manipulació i programem activitats per afavorir la seva curiositat i la construcció de coneixements. Al nostre centre vetllem perquè els infants es respectin entre ells i a si mateixos, per saber viure i conviure.

Per tot això treballem per crear dia a dia, i sempre amb la col·laboració de les famílies, un ambient càlid, acollidor i segur, on els infants puguin créixer feliços.

Disposem de cuina pròpia i els nostres menús són rics, equilibrats, supervisats per una dietista i elaborats amb ingredients de primera qualitat.

Les nostres aules són especialment àmplies, ben il·luminades, i on es respira un ambient agradable i acollidor.

Podeu demanar més informació i contactar amb l’esquip d’escola bressol a: blancaneus@ajtorello.cat

blancaneus llar infants torello

Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà