Creixement personal i coaching amb cavalls a Osona

Canvi i creixement personal

La intel·ligència emocional i el coaching amb cavalls és una eina de creixement personal. Treballem en el medi natural, mitjançant estratègies de pensament positiu amb l’objectiu d’aconseguir millores, desenvolupar algunes habilitats concretes o trobar nous  camins per arribar a on es desitja.

A qui va dirigit?

Aquest curs de creixement personal i coaching amb cavalls va dirigit a tothom qui vulgui fer un treball de creixement personal o professional. És a dir, a totes aquelles persones qui tinguin ganes de canviar i superar-se en qualsevol aspecte personal o professional.

Va dirigit a tothom, ja siguin adults o nens, amb l’objectiu d’aconseguir millores, de trobar nous camins per arribar a on es desitja o desenvolupar algunes habilitats concretes.

Què podem treballar?
A nivell individual

 • Millorar relacions familiars.
 • Potenciar de manera efectiva la gestió de les nostres emocions.
 • Prendre consciència dels nostres comportaments i sentiments per obtenir habilitats específiques.
 • Transformar pors i inseguretats.
 • Generar recursos i reconèixer patrons de comportament que no ens funcionen per tal de canviar-los.
 • Assolir confiança.
 • Acompanyar processos de dol.
 • Polir aspectes professionals.

Treball d’equip o de grup

En els tallers d’intel·ligència emocional o coaching amb cavalls treballem els valors, creant el reforç del  vincle entre el grup. D’aquesta manera, per exemple, es posa de manifest com és cada persona dins de l’equip (el rol de seguidor, el líder, l’impulsiu, etc.).

En cada grup, cada persona és única, diferent i necessària. Tot i les diferències, cada persona és capaç d’aportar riquesa, la importància dels valors i principis; i que la suma de tots és el que mou el grup a arribar a l’objectiu.

 

Demana’ns més informació sobre els nostres cursos i tallers d’intel·ligència emocional i coaching amb cavalls. Ens pots trucar al 625141076 o enviar un e-mail a info@pnlcat.com

 

 

 

 

 

Vols informació referent a algun curs?

  Nom(requerit)

  e-mail(requerit)

  teléfon(requerit)

  Missatge

  Confirma que ets humà