Classes de biodansa a Kalmmaki

Curs de Quiromasatge a Osona

SI vols provar la biodansa i busques un local on aprendre, Kalmmaki, a Manlleu!

 

D’on prové la biodansa?

La biodansa va aparèixer als anys 60 creada per Rolando Toro, antropòleg i psicòleg. Ja que volia trobar un llenguatge universal per comunicar sentiments, millorar la qualitat de vida i humanitzar les relacions dels seus pacients. De mica en mica, el seu mètode es va anar aplicant a altres àmbits per exemple a l’educació.

«La biodansa és una tècnica que ha crescut en popularitat els últims anys, però de que tracta?»

 

De que tracta, quins avantatges té?

La biodansa és una tècnica de desenvolupament personal, més que un ball calculat, específic i ràpid es tracta de moviments suaus i senzills amb l’objectiu de sentir-se equilibrat, tranquil, creatiu i sensible. La biodansa normalment es fa en grup utilitzant sobretot la música i el moviment.

La pràctica de la biodansa ens fa més fàcil expressar sentiments que normalment costa més expressar, es potencien el creixement personal i l’autoconeixement. Es pot practicar independentment de l’estat físic i l’edat de la persona. Amb la biodansa s’aprèn a viure l’aquí i l’ara, dins i fora de les classes. Redueix l’estrès, millora la flexibilitat i la coordinació, millora la salut mental i el sistema immunològic, ens fa més fàcil comunicar els nostres sentiments, ens obra la consciència i ens fa millorar, en general, el nostre benestar.

On puc practicar la biodansa?

A Kalmmaki, Centre de Massatges i Teràpies Naturals, que es troba a Manlleu hi podeu practicar biodansa. De fet, el 13 de març a les 19 de la tarda podeu provar la biodansa gratuïtament. Si voleu més informació, podeu visitar la seva web https://kalmmaki.com/.

Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà