Curs de Ioga per a Embarassades a Vic

Salut i benestar per a un mateix

L’embaràs ja no és excusa per practicar el curs de ioga per a embarassades a Vic!!! L’activitat física moderada durant l’embaràs és recomanable per preparar la gestant pel part.

Què és el Ioga per a embarassades?

Practicar ioga durant l’embaràs, aporta beneficis molt variats, tant psicològics com físics, i és totalment compatible amb l’embaràs.

Beneficis de les classes de yoga per a embarassades a Vic

Durant l’embaràs i el part es requereix un alt nivell de connexió i escolta interior. Realitzar   un curs de ioga per a embarassades a Vic ajuda a preparar el cos i la ment, a crear espais entre els pensaments i afrontar amb més facilitat la muntanya russa hormonal que es viu en aquesta etapa. El ioga en l’embaràs fa que ajudi a contribuir les angoixes, les pors al dolor i les incerteses de la maternitat a través de les respiracions.

Per què anar a Kundalini Ioga

Perquè podràs practicar diferents tècniques de Kundalini ioga, són tècniques senzilles del ioga que poden ser practicades per a tothom.

Ioga per embarassades a Vic! T’ho perdràs?

Si tu també estàs en aquesta etapa, no et perdis  l’oportunitat de realitzar classes per a embarassades a Vic.  En escriure el formulari ens posarem en contacte amb tu. A Kundalini Ioga de Vic ens agrada ajudar-te.

 

Si també t’interessen altres cursos, clica aquí!

 

Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà