Curs subvencionat: Soldadura TIG

Fundació Eduard Soler

En aquest «Curs subvencionat: Soldadura TIG» de 60 hores els alumnes aprenen els coneixements pràctics i teòrics importants sobre la soldadura TIG (Tungsten Inert Gas) per tal de poder fabricar, muntar i reparar elements de caldereria, canonades i estructures metàl·liques.

Per altre part, també per conèixer la documentació tècnica relacionada, identificació de materials utilitzats en soldadures i així conèixer la seva composició i comportament. Saber els processos de soldadura; seqüències, materials, equipament i mitjans auxiliars.

Conèixer el procés de preparació i manteniment de les màquines. Realitzar processos de soldadura per fricció, electogas, electroescoria, automàtica programable, robotitzada, làser, plasma. Fonaments. Tècnica operatòria i realització de la soldadura TIG.

Si vols més dades sobre aquest curs, omple el formulari que veus aquí a la dreta i t’informarem!

On es fa aquest curs?

Aquest «Curs subvencionat: Soldadura TIG» es realitzarà a les instal·lacions de la Fundació Eduard Soler, cal portar sabates de seguretat i roba de treball. El centre proporciona la resta el material fungible, les màquines i EPIS de soldadura.

Per més informació, consulta la web!

Vols que t’informem sobre aquest curs? Envia’ns un formulari!

 

 

 

Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà