Curs subvencionat: Soldadura TIG

Fundació Eduard Soler

En aquest “Curs subvencionat: Soldadura TIG” de 60 hores els alumnes aprenen els coneixements pràctics i teòrics importants sobre la soldadura TIG (Tungsten Inert Gas) per tal de poder fabricar, muntar i reparar elements de caldereria, canonades i estructures metàl·liques.

Per altre part, també per conèixer la documentació tècnica relacionada, identificació de materials utilitzats en soldadures i així conèixer la seva composició i comportament. Saber els processos de soldadura; seqüències, materials, equipament i mitjans auxiliars.

Conèixer el procés de preparació i manteniment de les màquines. Realitzar processos de soldadura per fricció, electogas, electroescoria, automàtica programable, robotitzada, làser, plasma. Fonaments. Tècnica operatòria i realització de la soldadura TIG.

Si vols més dades sobre aquest curs, omple el formulari que veus aquí a la dreta i t’informarem!

On es fa aquest curs?

Aquest “Curs subvencionat: Soldadura TIG” es realitzarà a les instal·lacions de la Fundació Eduard Soler, cal portar sabates de seguretat i roba de treball. El centre proporciona la resta el material fungible, les màquines i EPIS de soldadura.

Per més informació, consulta la web!

Vols que t’informem sobre aquest curs? Envia’ns un formulari!

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Vols informació referent a algun curs?

Nom(requerit)

e-mail(requerit)

teléfon(opcional)

Missatge

Marca la casella per acceptar la política de responsabilitat i poder rebre informació


Política de privacitat i Condicions d'ús