ENGLISH WORKS – Acadèmia d’anglès i viatges a l’estranger a Vic

ENGLISH WORKS

Som una acadèmia d’anglès fundada al 2004 a Vic. Des de llavors no hem deixat de treballar per millorar i oferir una formació de qualitat als nostres alumnes.
Treballem amb la finalitat d’ensenyar la llengua anglesa a qualsevol persona que vulgui aprendre’n i el nostre objectiu és que tothom pugui conèixer aquesta és que tothom pugui conèixer aquesta llengua sentint-se còmode i motivat.
A Englishworks oferim cursos per tots els nivells i per diferents públics. Des dels més joves fins a adults i empreses que volen millorar el seu anglès.

També organitzem viatges a l’estranger. Treballem principalment amb 4 països: Malta, Anglaterra, Amèrica i Sud Àfrica.

viatges estranger

Si vols que el teu fill o filla practiqui anglès com si fos a l’estranger, però creus que encara és massa petit/a per marxar a l’estranger, t’oferim Summer Camps per a nens i nenes a Catalunya, al Delta de l’Ebre. Per a nens i nenes de 7 a 15 anys. Per passar-s’ho molt bé i practicar anglès com si fossin a Anglaterra, però sense sortir de casa!

Contacta amb nosaltres enviant-nos un e-mail a: hello@englishworks.cat o truca’ns al 938 861 555. Més informació a la web.

Consulta la llista de Casals d’estiu aquí.

Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà