L’Escó, Associació Social i Cultural de Vic

Associació Social i Cultural

L’Associació Cultural L’Escó ens trobem a Vic i tenim una trajectòria de 50 anys. Som fruit de la iniciativa d’un grup de famílies que treballen per completar la formació dels seus fills a través d’activitats extraescolars i oferint d’una atenció personalitzada.

A l’Escó aconseguim harmonitzar l’aspecte humà i acadèmic dels nostres associats.

Les activitats es desenvolupen per edats, segons diferents nivells:

 • Primària i ESO
 • Batxillerat i Universitari

 

Cada grup té un repte concret a nivell formatiu que ha d’assolir, a partir d’aquest s’organitzen les activitats. Per tal de proporcionar una bona atenció, cada nivell disposa d’una persona encarregada que vetlla pel bon funcionament i la formació dels associats.

Les activitats que realitzem a l’Escó giren entorn a la Creativitat, l’Estudi i la Solidaritat. I els nostres objectius consisteixen a recolzar a les famílies col·laborant en l’educació, facilitar programes d’estudi i activitats de lleure. També impulsem l’esperit esportiu, dinàmic i de respecte a la natura fomentant la consciència social i de servei.


A part de les activitats que oferim per a les nenes i noies,  també organitzem activitats per a les famílies dels associats.

Activitats i cursos

– De 3r de primària a 4t d’ESO: tallers de valors, estudi dirigit, anglès, màgia, cuina, taller creatiu i costura.
– Batxillerat i Universitari: primers auxilis, tertúlies culturals, taller de cuina, voluntariat, taller creatiu i teatre.
– Mares: llibre fòrum, cuina i pastisseria, conferències, taller creatiu i Pilates. 

Per a més informació podeu contactar amb L’Escó

93 886 13 49

 

Vols informació referent a algun curs?

  Nom(requerit)

  e-mail(requerit)

  teléfon(requerit)

  Missatge

  Confirma que ets humà