Centre de Formació Permanent d’Osona Sud

FUNDACIÓ OSONA - Centre de Formació Permanent d'Osona Sud

El Centre de Formació Permanent d’Osona Sud és la unió de les escoles d’adults de:

Centelles (EPA Centelles)

Balenyà (L’Ateneu)

Tona (Aula Oberta).

Tots tres centres units t’ofereixen una gran varietat en formació.

Es distingeixen en quatre

Formació Reglada.

Cursos encarats en el desenvolupament professional de l’alumne. Encarant tot, el que es refereix a certificats oficials, el Centre de Formació Permanent ha anat ampliant l’oferta d’aquests. Pots trobar cursos per treure’t l’ESO de manera presencial o online, cursos per entrar a cicles mitjans o superiors o cursos d’accés a la universitat per a persones majors de 25 anys.

Idiomes.

Aquest centre és capaç d’oferir una gran varietat d’ofertes per aprendre idiomes. Català, castellà, anglès, francès i fins i tot àrab. Totes aquestes llengües, entre altres tenen un curs al Centre de Formació Permanent. Totes amb els seus respectius nivells, dels més bàsics als més avançats. També compten amb monogràfics.

Informàtica i Noves Tecnologies.

Cursos adaptats a les noves i modernes necessitats de la tecnologia. Com per exemple els certificats COMPETIC per treure’s les proves ACTIC. Tot amb l’objectiu d’aprendre gaudint de l’ordinador.

Taller.

Dividits en dos tallers, els corporals i els manuals. Els cursos corporals són aquells centrats en l’activitat física i l’esport. Amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida, tant física com mental, dels alumnes. Una pau entre cos i ment que es pot aconseguir a base d’exercicis com pot ser el ioga entre d’altres.

Pots trobar tots els seus cursos fent clic aquí.

Pots trobar els seus centres a Centelles, Tona i Balenyà.

Més informació envia un mail a epacentelles@osonaformacio.org

 

Fundació Osona Sud

Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà