Curs de psicòleg caní a Vic

Aprèn i Treballa amb Animals

La tasca del psicòleg caní és detectar quin és l’origen de l’alteració de comportament que pateix el gos fruit d’un conflicte en la relació amb el seu amo, amb un altre ésser viu o amb un element inanimat. El psicòleg treballarà a fons amb el gos i amb el seu amo per esbrinar què genera aquest conflicte i proporcionarà eines perquè l’amo pugui crear un codi de comunicació amb el seu gos i així poder treballar la superació del malestar emocional. Per a això, el psicòleg haurà d’ensenyar a l’amo a identificar i reaccionar a les diferents senyals del gos o, el que és el mateix, ensenyar-li a comprendre al gos i mostrar-li quines necessitats té que pot ser que no s’estiguin cobrint. Igual que les persones, perquè un gos sigui feliç necessita que se li dediqui temps i atenció a més de menjar, i no sempre se’ls presta l’atenció necessària.

Curs de psicòleg caní a Vic

T’interessaria estudiar psicologia canina? A IDEA disposem de cursos especialitzats on aprendràs com es comporta un gos i quines són les seves necessitats i instints, els problemes de comportament que pot presentar (fòbies, ansietat, agressivitat …) i casos clínics, entre altres temes.

Gaudeix del descompte especial trucant de part de TOT CURSOS. 150 € de descompte!! Ideal per fer un regal molt especial aquest Nadal!

 

Ara, si truques de part de TOT CURSOS, gaudiràs de descomptes especials. No deixis escapar aquesta oportunitat. Truca i informa’t sense compromís al 626 978 525.

Cursos Idea Vic

Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà