L’editorial del mes de març.

«Som en Ricard i la Míriam, emprenedors a títol personal que hem pres la iniciativa de donar a la comarca d’Osona una eina que ens acosti a totes i tots a la formació.

Aquesta revista mensual gratuïta que tens a les mans, juntament amb el cercador de cursos www.totcursos.cat, et volen acostar a tota la informació relacionada amb el món de la formació: des de cursos, tallers, monogràfics, conferències, activitats guiades, cicles formatius, graus, màsters… de totes les temàtiques que et puguis imaginar: noves tecnologies, salut, cuina, felicitat, cotxes, esport, benestar, infants, idiomes… Tota aquella formació que s’ofereix a casa nostra i que tenim al nostre abast, però molts cops no sabem com trobar, o ni ens imaginem que existeix.

Què és la formació? Què és l’educació?

Des de TOT CURSOS pensem que aquests termes es poden definir amb els grans beneficis que t’aporten, com és el creixement personal, l’adquisició de nous punts de vista i obertura de ment, desenvolupament individual que es reflexa en una societat col·lectiva, sensibilització, empatia, coneixement del desconegut i per tant desaparició d’aquelles pors més internes i irracionals; en definitiva, les eines per a crear un món amb persones més humanes.

 

Una societat formada i educada és una societat que avança cap a un futur millor.

 

Des d’aquesta iniciativa volem que totes aquelles persones que treballen en el món de la formació puguin tenir un espai on explicar el que fan i poder-ho anunciar per a ser trobats amb facilitat. I per altra banda, tothom qui té ganes de formar-se disposi d’una eina fàcil i intuïtiva on recórrer per trobar el que està cercant.

Engeguem aquesta iniciativa en el moment en que creiem és més necessari. La societat actual, canviant i mòbil com mai abans, necessita persones formades, de manera transversal i continuada, per adaptar-se al món que ens envolta. A la vegada, les ganes de poder gaudir del nostre temps d’oci passen no per seure al sofà i mirar la “caixa tonta”, sinó per un oci actiu i proactiu d’adquisició d’habilitats i coneixements en allò que ens interessa i ens ve de gust fer.

Esperem que ens vulgueu acompanyar en aquesta experiència formativa que volem compartir amb totes i tots vosaltres.

L’equip de TOT CURSOS i www.totcursos.cat

Ricard Farrés i Míriam Usart

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *