Cicle Formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes a Vedruna Escorial Vic

Cicles Formatius a l'Escorial de Vic

Per més informació omple el formulari —->

 

Qui estudia el Cicle Formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes a l’Escorial de Vic obté la capacitació per configurar, administrar i mantenir els sistemes informàtics, garantint la funcionalitat, la integritat dels recursos i els serveis del sistema, amb la qualitat exigida i d’acord amb la reglamentació vigent.

 

Pots demanar més informació omplint el formulari!

  Nom(requerit)

  e-mail(requerit)

  teléfon(requerit)

  Missatge

  Confirma que ets humà

   

  CICLE FORMATIU AMB FORMACIÓ DUAL

   

  L’estil educatiu dels estudis d’aquest cicle a l’Escola Vedruna Escorial Vic es basa en sis eixos de treball:

  -La persona: L’alumne és protagonista de la seva educació mitjançant una formació personalitzada. Es busca potenciar les seves competències i habilitats.

  -L’entorn: S’educa en un ambient positiu i motivador, es faciliten entorns de treball afavoridors de les relacions humanes.

  -Les actituds d’aprenentatge: Equilibri entre fites exigents i possibilitats personals, es valora la feina ben feta, la constància i la tenacitat. Elevant el nivell ocupacional dels alumnes.

  -Les maneres d’aprendre: Es treballa de manera creativa i participativa fomentant el pensament crític davant la realitat que ens envolta. Es vol donar a l’alumne un futur professional responsable amb possibilitats d’actuació i creixement personal.

  -Les competències del segle XXI: Es fomenten les tecnologies de l’aprenentatge i la comunicació dins i fora de l’aula, capacitant tecnològicament a l’alumnat. Sostenibilitat, plurilingüisme, visió de mercat de treball… Trets bàsics en un món cada vegada més competitiu i global.

  -El moll de l’os: Aquesta escola es defineix com una escola catalana, arrelada al país, amb un ideari cristià obert i respectuós, que és l’arrel de la seva proposta educativa.

  Pots veure més informació d’aquest Cicle de Sistemes Microinformàtics i Xarxes a l’Escorial de Vic clic aquí.

  Vols informació referent a algun curs?

   Nom(requerit)

   e-mail(requerit)

   teléfon(requerit)

   Missatge

   Confirma que ets humà