Cicle Formatiu d’Educació Infantil a Vedruna Escorial Vic

Cicles Formatius a l'Escorial de Vic

Per més informació omple el formulari —->

 

La persona que estudia Educació Infantil a l’Escorial de Vic, pot treballar com a professional de l’ensenyament; programant i avaluant els processos educatius i d’atenció a la infància de 0 a 6 anys.

CICLE FORMATIU AMB FORMACIÓ DUAL

L’estil educatiu dels estudis d’aquest cicle a l’Escola Vedruna Escorial Vic es basa en sis eixos de treball:

-La persona: L’alumne és protagonista de la seva educació mitjançant una formació personalitzada. Es busca potenciar les seves competències i habilitats.

-L’entorn: S’educa en un ambient positiu i motivador, es faciliten entorns de treball afavoridors de les relacions humanes.

-Les actituds d’aprenentatge: Equilibri entre fites exigents i possibilitats personals, es valora la feina ben feta, la constància i la tenacitat. Elevant el nivell ocupacional dels alumnes.

-Les maneres d’aprendre: Es treballa de manera creativa i participativa fomentant el pensament crític davant la realitat que ens envolta. Es vol donar a l’alumne un futur professional responsable amb possibilitats d’actuació i creixement personal.

-Les competències del segle XXI: Es fomenten les tecnologies de l’aprenentatge i la comunicació dins i fora de l’aula, capacitant tecnològicament a l’alumnat. Sostenibilitat, plurilingüisme, visió de mercat de treball… Trets bàsics en un món cada vegada més competitiu i global.

-El moll de l’os: Aquesta escola es defineix com una escola catalana, arrelada al país, amb un ideari cristià obert i respectuós, que és l’arrel de la seva proposta educativa.

Pots veure més informació d’aquest Cicle d’Educació Infantil a l’Escorial de Vic clic aquí.

 

 

 

 

Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà