Cicles formatius de Grau Mitjà a Olot – Institut La Garrotxa

Cicles formatius a Olot - La Garrotxa

Cicles Formatius de Grau Mitjà a Olot – Institut La Garrotxa

 

A l’Institut La Garrotxa hi pots trobar una àmplia oferta formativa: ESO, Batxillerat i una gran selecció de cicles de grau mitjà i superior. Descobreix la gran varietat de cicles formatius que pots estudiar a l’Institut La Garrotxa.

A continuació et presentem els cicles de Grau Mitjà! Segur que trobes la teva passió!

Cicles formatius de Grau Mitjà:

Si necessites més informaació, escriu-nos i t’ho expliquem tot sense compromís!

  Nom(requerit)

  e-mail(requerit)

  teléfon(requerit)

  Missatge

  Confirma que ets humà

   

  • CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ EN CONSTRUCCIÓ
   Aquest és un cicle molt pràctic per aprendre els coneixements en la construcció d’edificis en els diferents talls d’obra: fàbriques vistes, per revestir de maó, bloc, pedres, estructures de formigó, paviments.Complements molt interessants:
   A més, et dóna les eines per poder planificar obres.
   Formació integral en interpretació de plànols d’edificis i obres d’urbanització, així com la seva representació.Algunes de les sortides laborals que ofereix aquest cicle són:
   • treballar com a tècnic en la construcció per compte d’altri, en empreses de construcció.
   • treballar per compte propi en el ram de paleteria en la construcció i/o reforma d’edificis.

  Més info aquí!

   

  • Producció Agropecuària: Elaboració de productes agropecuaris, manteniment de maquinària i cura de bestiar (llavors, pinso, maquinària, camps, plantacions…); tenint en compte la qualitat, sostenibilitat, rendibilitat i respecte de normativa de benestar animal, protecció del medi ambient, seguretat de l’alimentació… Els alumnes aprenen els 4 pilars de la formació: la ramaderia, els conreus, la maquinària agrícola i la gestió de l’empresa agrària. Tot això es complementa amb una època de pràctiques a empreses agrícoles i a empreses estrangeres perquè els alumnes vegin directament el funcionament d’explotacions ramaderes reals.. Més info aquí!

   

  • Jardineria i floristeria: S’estudien la botànica i les infraestructures de reg, la conservació i instal·lació de jardins i una altra part centrada en la comercialització de material vegetal i jardineria. Instal·lació i conservació de jardins exterior i interiors, manteniment de la maquinària i les eines necessàries per a la feina… Hi ha parts més teòriques i més pràctiques. Durant el curs es fan diferents sortides a empreses perquè els alumnes s’habituïn a l’entorn laboral. Més info aquí!

  • Elaboració de productes alimentaris: Elaboració i envasat de productes alimentaris, d’acord amb els plans de la producció. S’aprèn la legislació d’higiene i seguretat dels aliments, protecció del medi ambient, riscos laborals… Amb aquest cicle els alumnes podran treballar en empreses dedicades a l’elaboració de productes alimentaris (producció, transformació, distribució…) Més info aquí!

  • Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques: En aquest cicle s’ensenya als alumnes a instal·lar, manipular i mantenir instal·lacions elèctriques, tant d’habitatges com a l’àmbit industrial (circuits elèctrics, enllumenats, quadres elèctrics, relés…) A més dels continguts estrictament de l’àmbit elèctric també es treballen les instal·lacions de telecomunicació, programació d’autòmats, instal·lacions de transformadors…  Amb aquesta titulació es pot obtenir directament el carnet d’instal·lador. Més info aquí!

  • Manteniment electromecànic: Aquest cicle està orientat al manteniment de màquines industrials, soldadures, ensemblatge de peces, línies automatitzades, equip industrial… Bàsicament es centra a ensenyar els alumnes a mantenir les màquines o muntar màquines utilitzades en diferents indústries. Durant el segon curs es fan pràctiques a empreses per preparar els alumnes per la feina que podran ferMés info aquí!

  • Mecanització: S’estudia d’una forma molt pràctica. Fent gran part del cicle en el taller per aprendre a fabricar peces amb torn i fresadora. Una vegada es té suficient habilitat per treballar amb aquesta maquinària més manual s’ensenya a programar màquines de control numèric, àmpliament utilitzades en la indústria. Aquesta part pràctica s’alterna amb matèries teòriques pel coneixement del material, així com la interpretació i representació de peces amb programes informàtics. Més info aquí!

   

  • Confecció i Moda: Un cicle adequat pels alumnes que els agradi el disseny i el món de la moda, elaborar peces de vestir amb diferents tipus de teixit i confeccionar articles tèxtils per a la llar. S’ensenya a crear peces des del seu disseny fins a la confecció. Hi ha dos mòduls molt importants, el de confecció industrial i el de la confecció a mida. Fent que els alumnes aprenguin a fer servir totes les màquines necessàries durant les feines per les quals es preparen. Per altra banda també hi ha una part d’ensenyament per l’atenció al client en el món de la moda. Més info aquí!

  • Cures Auxiliars d’Infermeria: En aquest cicle s’ensenya als alumnes a preparar i mantenir l’equipament mèdic, a aplicar cures auxiliars, tractament de pacients tant a nivell físic com psicològic (com tractar amb nens, tractar malalts terminals o amb malalties cròniques…) durant la seva hospitalització o tractaments. S’aprèn a ajudar als doctors i doctores durant la seva feina, per exemple, durant una operació o en la consulta dels centres d’atenció primària. També rep formació per treballar en una consulta d’odontologia. Més info aquí!

  Ara que ja coneixes totes les ofertes de Cicles Formatius de Grau Mitjà a l’Institut de La Garrotxa, escull quin t’agrada més i comença a preparar el teu futur!

  Si vols rebre més informarció, omple el formulari. T’informarem de tot el que necessitis saber.

   Nom(requerit)

   e-mail(requerit)

   teléfon(requerit)

   Missatge

   Confirma que ets humà

    

   Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà