Curs de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

Vols ser un professional del sector agrari, forestal i jardineria? Doncs aquest curs és necessari a raó d’obtenir el nivell bàsic i obligatori de captació, en compliment del Decret 61/2015 de 28 d’abril. Amb aquest decret, tindràs el permís i la capacitat de realitzar qualsevol activitat que tingui a veure amb l’aplicació o manipulació de productes fitosanitaris d’ús professional.

Amb aquest curs podràs adquirir els coneixements necessaris que et permetin superar la prova final i obtenir el carnet de manipulació de productes fitosanitaris de nivell bàsic. I, si vols endinsar-te més en la matèria, un cop tinguis el carnet, podràs optar per treure’t el nivell avançat.

Descripció

L’objectiu principal d’aquest curs és que arribis a adquirir els criteris necessaris per realitzar una pràctica fitosanitària sense accidents. També conèixer totes les variables que es poden originar al realitzar una manipulació o aplicació d’aquests productes de forma errònia. Conseqüències que poden afectar a la salut, del mateix manipulador, com de les persones del voltant, així com el verdader impacte que Tant per la salut del mateix manipulador com de les persones pròximes, així com mesurar quin impacte emet en la conservació del medi ambient.

Programa 

El curs es separa amb diferents apartats anomenats mòduls per tractar el temari d’una manera única i especifica en cada moment. Els mòduls són:

MÒDUL 1. Enemics dels cultius i mètodes de control.
MÒDUL 2. Tractaments, mètodes i equips d’aplicació.
MÒDUL 3. Productes fitosanitaris.
MÒDUL 4. Riscos i mesures de prevenció en l’aplicació i manipulació de productes fitosanitaris
per al medi ambient.
MÒDUL 5. Riscos i mesures de prevenció en l’aplicació i manipulació de productes fitosanitaris
per a les persones.

Prova de Nivell 

Al final d’aquest curs es realitzarà un examen final a fi d’aconseguir el carnet de nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris. L’examen serà un recull de tots els coneixements explicats durant el curs i es farà en un centre autoritzat pel DARP (Departament d’Agricultura, Ramaderia I Pesca).

Curs ideal per iniciar-te en aquest món. 25 hores de repartides en 5 classes els dies 25 de setembre, 2, 9, 16 i 23 d’octubre per poder obtenir el nivell bàsic. No t’ho pensis!

Si vols més informació sobre aquest curs,

omple aquest el formulari  i t’informarem!

Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà