Curs: Eficiència energètica i autoconsum

Fundació Eduard Soler

Amb aquest «Curs: Eficiència energètica i autoconsum» de 16 hores els alumnes aprendràs a descriure els principals equips i processos consumidors d’energia a la indústria. Analitzar el potencial d’estalvi energètic, establir els conceptes bàsics per al càlcul d’estalvis, entendre les implicacions energètiques de les principals tecnologies en sistemes tèrmics i elèctrics. Conèixer les millors tècniques per fomentar l’ús eficient de l’energia i saber les implicacions energètiques, econòmiques i ambientals de les energies renovables.

En un context d’increment constant del preu de l’energia, la gestió energètica és un factor clauen la capacitat competitiva d’una empresa. Estem en un procés de transició cap a energies 100% renovables i és important conèixer com optimitzar els recursos amb els quals compta la nostra empresa. 

Si vols més dades sobre aquest curs, omple el formulari que veus aquí a la dreta i t’informarem!

On es fa aquest curs? A qui es dirigeix?

Aquest «Curs: Eficiència energètica i autoconsum» es realitzarà a les instal·lacions de la Fundació Eduard Soler. Està orientat a empresaris, directius, professionals en l’aplicació d’estratègies sostenibles, directors de medi ambient, tècnics ambientals, consultors i assessors ambientals/energètics, estudiants i titulats en branques tècniques interessats en noves oportunitats de desenvolupament.

Per més informació, consulta la web!

Vols que t’informem sobre aquest curs? Envia’ns un formulari!

Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà