Curs Online: Interpretació de plànols

De què tracta aquest curs?

 

Aquest curs d’interpretació de plànols prepara a l’alumne per interpretar representacions gràfiques i simbòliques que defineixen les característiques d’un producte o peça, tenint en compte els plànols. Durant aquest curs d’interpretació de plànols es tracten aspectes com la simbologia, vistes, seccions, formats de dibuixos, representacions, dibuixos de peces…

I moltes coses més que tenen com a objectiu principal fer que l’alumne pugui tenir una capacitació bàsica d’interpretació de plànols de caràcter industrial.

Si vols més dades sobre aquest curs, omple el formulari que veus aquí a la dreta i t’informarem!

Quins són els objectius?

 

Que l’alumne pugui analitzar la informació tècnica relativa al producte: material, dimensions de partida i mitjans necessaris. Interpretant els plànols necessaris de forma efectiva.

A qui va dirigit?

 

Aquest curs està dirigit a persones que necessitin entendre i interpretar plànols de caràcter industrial i/o croquisar peces.

On i quan es fa?

 

El curs té una duració de 16 hores, es farà a través d’internet mitjançant videoconferències i conexió al PC de l’aula per fer ús del software i el moodle. El curs es farà del 22 de juny al 2 de juliol.

Per més informació sobre el temari, professorat o preu, CONSULTA LA WEB DE FES

Vols que t’informem sobre aquest curs? Envia’ns un formulari!

 

 

Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà