Curs: “Scientific Injection Molding Tools”

Fundació Eduard Soler

La injecció és una tècnica molt estesa en el processament de materials plàstics. En aquest curs de “Scientific Injection Molding Tools” de 12 hores s’explicaran els passos previs a tenir en compte en la implantació d’aquesta metologia: conèixer les màquines, l’estat d’aquestes mitjançant assajos, conèixer els polímers que es faran servir, el seu comportament, donar a conèixer l’equipament necessari per la correcta aplicació d’aquesta tècnica… A més, també es mostraran com realitzar els càlculs pertinents per prendre decisions.

Amb aquest curs s’inclou el llibre “Scientific Injection Molding Tools – Productividad a través del dominio del Proceso. Implantación con éxito de un sistema de inyección avanzado en Plantas de Inyección de Plástico” junt amb un pendrive amb 27 fulls de càlcul com a suport per a l’aplicació de les eines.

Si vols més dades sobre aquest curs, omple el formulari que veus aquí a la dreta i t’informarem!

 

Objectius del curs:

  • Poder realitzar correctament la validació del motlle a través del disseny d’experiments DOE.
  • Ser capaç de crear processos que siguin traslladables d’unes màquines a altres assegurant la seva repetibilitat.
  • Saber exposar la definició dels factors de disseny, facilitant la correcta creació d’una peça injectada, aprendre a analitzar les causes d’arrel dels defectes típics en aquesta mena de peces.

On es fa aquest curs? A qui es dirigeix?

Aquest curs de ““Scientific Injection Molding Tools” es realitzarà a les instal·lacions de la Fundació Eduard Soler. Està dirigit a enginyers10 de procés, tècnics de producció, responsables d’injecció de plàstic, de qualitat de producció, de manteniment de molles i màquines en plantes d’injecció… Es requereix titulació de tècnic en actiu en el sector.

 

Per més informació, consulta la web!

Vols que t’informem sobre aquest curs? Envia’ns un formulari!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Vols informació referent a algun curs?

Nom(requerit)

e-mail(requerit)

teléfon(opcional)

Missatge

Marca la casella per acceptar la política de responsabilitat i poder rebre informació


Política de privacitat i Condicions d'ús