IRMA PUJOL- EDUCADORA CANINA PROFESSIONAL

Educació canina

L’educació canina es refereix a l’ús de tècniques, mètodes i sistemes d’aprenentatge en gossos. El seu objectiu és que el gos pugui conviure correctament amb la família i els altres animals amb els quals comparteixi espai de manera habitual i, també, relacionar-se adequadament amb l’entorn. Per aconseguir que l’animal obeeixi les ordres és important aprendre a gestionar les seves emocions davant de situacions molt diferents.

L’educador/a

L’educador caní és un professional que ha estat format en ensinistrament i treballa amb gossos diferents graus d’educació. Una de les seves tasques més importants és l’orientació del propietari sobre el comportament caní. A part d’això l’educador o educadora treballa per tal d’ajudar a integrar a gossos amb problemes dins d’una ciutat o una llar. I el seu objectiu és que la família i el gos puguin conviure junts sense cap mena de problema.

La figura d’educador és molt important, ens ajudarà a entendre a les nostres mascotes i el seu comportament. Per a mantenir la bona educació és necessari que es dugui a terme de manera diària i en situacions quotidianes.
El gos no només ha d’obeir al professional, el més important és que ens obeeixi a nosaltres. És per això que el professional en educació canina ens ajudarà a educar les nostres mascotes i ens donarà uns patrons que haurem de seguir.

L’educador treballa el vincle i la unió, les habilitats canines, t’ensenyarà a com manejar la corretja correctament, aprendràs també sobre comunicació canina, sobre obediència bàsica i avançada, també podrà assessorar en l’elecció del cadell, t’ensenyarà les pautes de conducta tant en cadells com en adults, i millorarà la conducta de l’animal (pors, agressivitat, …).

Deixa el teu gos a les millors mans amb l’Irma Pujol, a Osona, educadora canina professional, modificadora de conducta i auxiliar veterinària.

Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà