Ensenyaments d’Esports a l’Institut Abat Oliba

Els ensenyaments d’esports a l’Institut Abat Oliba capaciten per exercir professionalment la matèria esportiva en la modalitat i especialitat cursada.

S’organitzen en cicles de grau mitjà o de grau superior i tenen una durada d’entre 750 i 1.540 hores, repartides en un o dos cursos.

Amb la superació d’un cicle de grau mitjà s’obté el títol de tècnic i amb la superació d’un de grau superior, el de tècnic superior esportiu en l’especialitat corresponent.

 

Quins esports podràs trobar?

 

Esquí Alpí: L’objectiu del primer nivell d’aquests estudis és conèixer els principis fonamentals de l’esquí alpí i promoure aquesta modalitat esportiva. Té una durada de 465 hores (315 en un centre educatiu i 150 en un centre de treball). Si se supera el curs, s’obté el certificat de primer nivell d’esquí alpí. El segon nivell capacita per ensenyar l’esquí alpí i entrenar esportistes. Té una durada de 620 hores (420 en un centre educatiu i 200 en un centre de treball). Aquests dos nivells es poden fer en un o dos cursos acadèmics.

Surf de neu: L’objectiu del primer nivell d’aquests estudis és conèixer els principis fonamentals del surf de neu i promoure aquesta modalitat esportiva. Té una durada de 450 hores (300 en un centre educatiu i 150 en un centre de treball). Si se supera el curs, s’obté el certificat de primer nivell de surf de neu. El segon nivell capacita per ensenyar surf de neu i entrenar esportistes. Té una durada de 595 hores (395 en un centre educatiu i 200 en un centre de treball). Aquests dos nivells es poden fer en un o dos cursos acadèmics.

 

Excursionisme: El primer nivell dels tècnics en Muntanya mitjana, juntament amb escalada, alta muntanya i descens de barrancs és el CERTIFICAT EN EXCURSIONISME. Totes les especialitats de muntanya i escalada han de fer el nivell 1 d’excursionisme per tal de poder realitzar el segon nivell de cada especialitat.

 

Muntanya mitjana: El primer nivell d’aquests estudis capacita per promoure activitats d’excursionisme i acompanyar en la pràctica de l’excursionisme sota la supervisió de personal tècnic o professional. Té una durada de 420 hores (270 en un centre educatiu i 150 en un centre de treball). Si se supera el curs, s’obté el certificat de primer nivell d’excursionisme. El segon nivell capacita per conduir activitats de baixa i mitjana muntanya i ensenyar la pràctica d’aquesta especialitat. Té una durada de 555 hores (355 en un centre educatiu i 200 en un centre de treball). Aquests dos nivells es poden fer en un o dos cursos acadèmics.

 

Escalada: El primer nivell d’aquests estudis capacita per promoure excursions i acompanyar en la pràctica de l’excursionisme sota la supervisió de personal tècnic o professional. Té una durada de 420 hores (270 en un centre educatiu i 150 en un centre de treball). Si se supera el curs, s’obté el certificat de primer nivell d’excursionisme. El segon nivell capacita per organitzar activitats d’escalada, conduir escalades i dirigir l’entrament d’esportistes per a la participació en competicions d’escalada. Té una durada de 630 hores (430 en un centre educatiu i 200 en un centre de treball). Aquests dos nivells es poden fer en un o dos cursos acadèmics.

 

Descens de barrancs: El primer nivell d’aquests estudis capacita per promoure activitats d’excursionisme i acompanyar en la pràctica de l’excursionisme sota la supervisió de personal tècnic o professional. Té una durada de 420 hores (270 en un centre educatiu i 150 en un centre de treball). Si se supera el curs, s’obté el certificat de primer nivell d’excursionisme. El segon nivell capacita per conduir activitats organitzar i conduir descens de barrancs. Té una durada de 555 hores (355 en un centre educatiu i 200 en un centre de treball). Aquests dos nivells es poden fer en un o dos cursos acadèmics.

 

 

 

 

Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà