L’ESCAIRE – centre de reforç i preparació per les proves d’accés a Vic

Centre d'Estudis i Reforç

L’Escaire  – centre de reforç i preparació per les proves d’accés a Vic

Des de l’Escaire de Vic fa molts anys que ens dediquem a la formació (proves d’accés a cicles formatius i universitat, reforç per estudiants de secundària i batxillerat, proves de Selectivitat), i l’experiència i anys treballats ens avala en la formació que oferim.
Sempre treballem en grups reduïts per tal de donar una formació personalitzada i assegurar que tots els nostres alumnes segueixin el curs.
Oferim a totes les persones que ens visiten i es queden amb nosaltres classes personalitzades i seguiment individualitzat. Escoltem els nostres alumnes i els donem la millor resposta per seguir aprenent i avançar conjuntament.

El nostre centre disposa de vàries aules, totes elles amb molt d’espai i llum natural per crear un espai agradable i confortable pel treball i l’estudi.
El nostre centre també està equipat amb aire condicionat, ordinadors de consulta i tecnologia Wi-Fi.

Ens pots trobar just davant de l’estació de trens de Vic.
A L’escaire de Vic hi pots trobar una gran varietat de formació.
A Vic, hi pots trobar cursos:

Cursos adreçats a estudiants universitaris de graus científics de la Universitat de Vic.

Classes a mida per a grups d’entre 3 i 5 persones. Ens adaptem en els horaris i el nombre d’hores que necessites per poder superar els exàmens i assignatures. Expliquem el temari complet i complementem les classes amb exercicis pràctics.

Classes intensives per a superar exàmens:

Per aquells estudiants que s’adonen que no superaran els exàmens a última hora, oferim classes intensives de 12 hores el cap de setmana perquè es puguin presentar a l’examen amb la seguretat d’aprovar-lo.

Classes de reforç: especialment pensades pels alumnes de secundària i batxillerat.

Oferim atenció personalitzada i et motivem perquè vegis que és possible aprovar l’assignatura que més se’t resisteixi. També pots venir amb els teus amics i et prepararem un grup a mida i reduït només per a vosaltres. Però si el que necessites són classes individuals, també tenim professors que t’oferiran la formació més personalitzada.

Classes de preparació per la Selectivitat:

necessites un reforç per acabar el curs i preparar-te pels exàmens de Selectivitat? Vine i treu les millors notes, per assegurar-te el teu millor futur!
Cursos de preparació per a exàmens d’Accés a la Universitat: estàs pensant estudiar un grau a la universitat però no tens la titulació necessària? No deixis passar més el temps i comença a estudiar pels exàmens.

 

A L’escaire de Vic t’ajudem aconseguir els teus objectius de forma ràpida.

Contacta amb nosaltres al 93.175.80.70  o envia’ns un correu a lescaire@lescaire.cat

L'escaire reforç vic

Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà