ESCOLA DEL TREBALL DEL RIPOLLÈS – FUNDACIÓ EDUARD SOLER

Una llarga trajectòria ens avala

DESCOBREIX LA FUNDACIÓ EDUARD SOLER DE RIPOLL

L’escola de la Fundació Eduard Soler és un centre que ofereix formació professional reglada (CFGS) o contínua en l’àmbit de la indústria i la tecnologia.

El nostre projecte educatiu aposta per una atenció personalitzada i una formació de qualitat, amb un aprenentatge pràctic per la via de la Formació Dual, basada en el nostre model «Estudia i Treballa», que proporciona un perfil professional adaptat a les necessitats i altament valorat per les empreses.

CURSOS I FORMACIONS

Els Cicles Formatius de Grau Superior que oferim són: 

També oferim cursos bonificables i subvencionats per a totes les empreses de Formació Contínua per tal de millorar la qualificació professional de les persones que treballen en el sector industrial. Consulta la programació de cursos aquí.

INSTAL·LACIONS

El Centre disposa d’unes instal·lacions modernes equipades amb la tecnologia necessària per facilitar l’aprenentatge als nostres alumnes (aules i laboratoris amb sistemes automàtics, PLC i robots, CAD-CAM, CNC, simuladors, fabricació additiva, i un ampli taller amb torns, centres de mecanitzat i cabines de soldadura).

També disposem d’allotjament compartit pels nostres estudiants de residència llunyana.

Si estàs interessat, omple el formulari i demana informació sense compromís.

  Nom(requerit)

  e-mail(requerit)

  teléfon(requerit)

  Missatge

  Confirma que ets humà

   

  Vols informació referent a algun curs?

   Nom(requerit)

   e-mail(requerit)

   teléfon(requerit)

   Missatge

   Confirma que ets humà