ESPAI CREATIU VIC – aprèn del teu propi cos

El moviment és vida

A Espai Creatiu Vic t’oferim un espai per escoltar, descobrir i aprendre amb el teu propi cos.
Les nostres activitats corporals estan orientades a incrementar el nivell de consciència, autenticitat i vitalitat de les persones per superar els nostres límits, millorar i créixer en l’àmbit físic, emocional i social i obtenir un major benestar.
Et proposem des del nostre centre una gran varietat d’activitats i cursos que podem agrupar en diferents tècniques i metodologies:

 

Espais Gestalt

Una teràpia humanista que cerca l’equilibri integral de la persona centrant-se en tots els aspectes que la conformen: emocional, cognitiu, corporal i relacional. Entenent la persona com un procés en constant transformació. Pots llegar més informació sobre Teràpia Gestalt fent clic aquí. Treballem la Teràpia Gestalt des de l’ambient més individualitzat i confidencial, en parella i de forma grupal.

 

Espai Corporal

Des de l’espai corporal treballem la Consciència corporal, Tècniques de respiració, Estiraments musculars, Ioga, Dansa Contemporània i Dansa Contact Improvisació.

 

Formació en PNL diferents nivells.

Formació en Programació Neurolingüística, nivells 1r i 2n, Pactitiones i Màster.

 

Des d’Espai Creatiu  Vic creiem fermament en la idea que la diversitat i la diferència ens enriqueix a totes i tots, i animem a totes les persones, amb experiència i sense, que volen gaudir, aprendre i comunicar-se amb els altres i amb si mateix a través dels diferents mètodes: Formació enPNL, Curs de Gestalt i Comunicació, Teràpia individual i de parella, Formació de Biodansa (autoconeixement a través del moviment i la música) vinguin a descobrir els beneficis d’aquestes tècniques.

Et convidem a viure, a ballar, a crear, a cantar, a sentir, a sentir-nos, a que coneguis Espai Creatiu Vic.

Espai Creatiu Vic som:
· Sara Medel, fundadora i directora del centre Espai Creatiu Vic
· Jose Antonio Medel, fundador i director del centre Espai Creatiu Vic

espai creatiu vic

Contacta amb nosaltres i t’informarem sense compromís.

 

Llegeix el nostre publireportatge publicat a TOT CURSOS, fent clic aquí.

Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà