Yoga One Vic

Classes de Ioga a vic
 • El centre YogaOne VIC està situat al centre de Vic. YogaOne VIC és un centre autèntic, un espai ideal on practicar inspirats per la llum natural, que contribueix a crear un ambient adequat per a la pràctica del Ioga. Anima’t a conèixer aquest estudi en el qual descobriràs un espai innovador i contemporani on gaudir de la pràctica del ioga des del primer moment i a connectar amb tu mateix/a.
 • YogaOne Vic és un lloc on volem posar-t’ho fàcil per retrobar l’equilibri. Un centre pensat tant per a gent que s’inicia i que mai abans ha practicat ioga com per a aquelles persones que volen ampliar els seus coneixements i aprofundir en la pràctica de l’ioga de manera més avançat. A més podràs gaudir de cursos familiars de «IOGA KIDS» Ens acompanyes?
 • Sala principal de Ioga de més de 100m2 Zona social amb wifi. Zona de vestuari i taquilles.
 • Classes de diferents estils de ioga per a tots els nivells. Professors de qualitat amb formació elevada.
 • Més de 20 classes setmanals, d’entre 60 ‘i 75’ cada sessió. Classes familiars per a nens de diferents edats «IOGA KIDS». Possibilitat d’accedir a altres centres DiR des sol 6 € / entrada.
  A més, oferim una gran flexibilitat horària que t’ajudarà a trobar el teu moment ideal per practicar ioga, estem sempre preparats per a tu. Si ets soci de l’DiR i no tens accés inclòs en aquest centre, podràs accedir pagant una entrada puntual a preu de soci (amb descompte).

Vols informació referent a algun curs?

  Nom(requerit)

  e-mail(requerit)

  teléfon(requerit)

  Missatge

  Confirma que ets humà