Ha arribat l’hora de treure’t el graduat! A Manlleu!

Vols descobrir l'Escola d'Adults de Manlleu? Saps què hi pots estudiar? No tens l'ESO i t'agradaria treure-te'l? Et donem la solució en aquest article!

Què és el CFA Martí Pol?

Un Centre de Formació d’Adults públic, depenent de la Generalitat de Catalunya. Som un centre obert que dona resposta als nous reptes d’aquesta societat canviant, adaptant i renovant constantment la metodologia i els recursos. Som una oportunitat més per poder accedir al sistema educatiu reglat.
Incentivem l’aprendre a aprendre al llarg de tota la vida. Fomentem l’autonomia de l’aprenent per tal que es faci conscient del propi procés d’aprenentatge. Afavorim l’autoregulació entesa com una capacitat per aprendre de manera responsable i conscient. Promovem els valors bàsics d’una societat democràtica. Treballem per augmentar el grau de felicitat de l’alumnat reforçant la confiança en un mateix, l’autoestima, i el desenvolupament d’aquells aspectes que incrementen la satisfacció i el benestar de la persona.

Què pots estudiar al CFA Martí Pol?

El GES (Graduat en Educació Secundària) que consta de 2 cursos: GES 1 i GES 2. Cada curs està dividit en 3 trimestres de 5 mòduls cadascun, més 2 mòduls anuals.
Els mòduls trimestrals són de 3 hores setmanals i els anuals d’1 hora setmanal. En cas de tenir estudis d’ESO, EGB, FP o BUP es fan convalidacions; i acreditacions, superant prèviament una prova de nivell.

Com pots estudiar el GES?

Es personalitza l’itinerari en funció de la disponibilitat i la realitat de cada persona. Disposem de tres modalitats:
– Presencial: de dilluns a divendres de 17h a 20h, més 2 dies de 20h a 21h.
-Semipresencial: 3 dies a la setmana de 17h a 20h.
– A distància (a través de la IOC): amb el suport d’un/a professor/a 5 hores setmanals matins i/o vespres.

CFA Martí i Pol (Manlleu)

Més informació enviant un e-mail a a8063621@xtec.cat

 

escola adults manlleu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *