El COMPETIC 2 d’informàtica a l’abast dels adults a CFA Martí Pol de Manlleu

Si una cosa ja sabem, és que la informàtica envolta el món. Passem llargues hores dels nostres dies connectats a la xarxa, navegant per internet, jugant en línea o veient pel·lícules en streaming. Som uns grans usadors de tot el que engloba aquesta ciència però podríem anar més enllà.

Per aquest motiu, El CFA Martí Pol de Manlleu, un centre públic de la Generalitat de Catalunyaha obert un curs per apropar, encara més, la informàtica a persones adultes i així puguin exprémer tot el que aquesta ofereix.

Per a que serveix aquest curs?

La principal raó de ser d’aquest curs és que persones adultes superin el nivell COMPETIC 2 per així obtenir el certificat d’ACTIC (Acreditació en Ciències de Tecnologia de la Informació de la Comunicació) mitjà. El nivell COMPETIC 2 abraça tot allò relacionat amb el tractament de la informació gràfica i sonora i de la imatge en moviment, és a dir, la Multimèdia.

Un cop arribin a aquest nivell podran encarar el COMPETIC 3 per aspirar al certificat d’ACTIC avançat i definitiu.

Aquests certificats resulten molt útils  a l’hora de redactar el mateix Currículum. És una forma  clara i precisa d’exposar el nivell d’informàtica. 

En definitiva, resulta una formació que pot ser complementària que fa atractiu el perfil laboral de qualsevol treball, ja que, la informàtica està a tot arreu. O bé un mitjà per arribar a l’especialització en el sector de la informàtica.

On i quan es fa?

Al centre de Formació d’Adults Martí i Pol, un centre especialitzat en l’aprenentatge de joves de més de divuit anys i adults. Ofereixen una gran quantitat de cursos per aquest públic, des de  generals com l’ESO a específics com Graus Superiors.

Per més informació sobre inscripcions, temari, professorat o preu, CONSULTA LA WEB DE CFA MARTÍ POL

Si vols més dades sobre aquest curs, omple el formulari que veus aquí a la dreta i t’informarem!

 

  Nom(requerit)

  e-mail(requerit)

  teléfon(requerit)

  Missatge

  Confirma que ets humà

   

   

   

   

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *