Curs COMPETIC 2 i acredita el teu nivell d’informàtica

Sovint ens passa que a les cartes de presentació o Currículums se’ns és difícil concretar de forma nítida quin és el nostre nivell real d’informàtica. Acostumem a posar els programes que sabem utilitzar i com de bé, segons la nostra opinió, ho fem.

Curs COMPETIC 2, què vol dir?

 

Igual que amb els idiomes, si cap títol recolza el que diem, els nostres punts forts poden quedar en dubte o en un segon pla. Més encara si es tracta de persones adultes, ja que els acompanya el prejudici d’haver-se quedat endarrere en la revolució tecnològica dels últims anys. Al contrari dels més joves, que ja van néixer i han viscut sempre amb internet i la nova corrent tecnològica.

Per aquest motiu, la Generalitat de Catalunya, més concretament el Servei d’Educació al Llarg de la Vida (SELV) ha llençat uns certificats d’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (ACTIC). Aquests certificats componen de tres nivells anomenats COMPETIC.

 

Cada COMPETIC presenta diferents tipus de coneixements informàtics que s’han d’assolir per poder pujar de nivell, cada un enfocat d’una manera:

  • COMPETIC 1: Cultura, participació, i civisme digital
  • COMPETIC 2: Tractament de la informació gràfica i sonora de la imatge en moviment
  • COMPETIC 3: Tractament de la informació númerica

Tot resulta una bona mesura per part de la Generalitat de Catalunya de poder ressaltar el nostre perfil laboral encara més.

On puc adquirir el nivell COMPETIC?

 

Hi ha centres que ofereixen preparar-se, i d’altres on pots fer l’examen.

Si el que vols és preparar-te, fes clic aquí per veure més informació sobre el CURS COMPETIC 2 AL Centre de Formació d’Adults Miquel Martí i Pol de MANLLEU.

 

Si vols llegir més informació sobre el centre, i la formació que s’ofereix, fes clic AQUÍ!

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *