TOP 5 PER PREPARAR-TE PER UNA CURSA

Des de la 5a posició a la 1a i més important, Anna Comet i Marc Pujol, guanyadors per equips a la ETR’15, ens expliquen com prepar-se per una cursa

menjar sà


5è Alimentació

A nivell de salut, una bona alimentació és bàsica. Però per un esportista d’alt rendiment és molt important saber què menja. Els complements alimentaris són necessaris també per no posar-te malalt i evitar anèmies, per exemple. Recuperar-se de vitamines, ferros, minerals, antioxidants, aminoàcids, és imprescindibles per recuperar-se.
tàctica4t Tàctica

En curses llargues de més de 50km és important una bona estructuració de la cursa: quan menjaràs, on beuràs, què ingeriràs. Tenir el recorregut al cap i conèixer-te per aprofitar els teus punts forts.
3r Tècnica

Hi ha tècnica de pujada, de baixada, en pla. Si ho treballes, pots millorar molt. Des de la postura del cos fins la manera d’entrar el peu en contacte amb el terra. Quan més tècnic, més eficient! I si et canses menys, al final de la cursa tindràs més energia i et constarà menys recuperar-te.
fort psicològicament

2n Preparació psicològica

A vegades estàs destrossat físicament però acabes perquè la teva ment et fa acabar, no et deixa abandonar. El cap és molt important en curses llargues.

 

 

1r Força i resistència

Musculació de cames, abdominals i lumbars, per evitar lesions i problemes d’estabilitat.

 

voy voy

Moltes gràcies Anna i Marc!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *