Cursos a Vic a English and Company

ENGLISH & COMPANY

English and Company es una acadèmia d’anglès de Vic per a tota mena d’edats. L’acadèmia planteja cursos tant per nens, adolescents, adults i persones que es vulguin aprendre de l’anglès especialitzat als negocis.

A part de separar-se per edat i nivell. Les classes també es divideixen en l’objectiu que vulguis assolir. La teva meta a l’hora d’apuntar-te classes d’anglès en aquest centre.

A cada un dels apartats neix unes necessitats i formes d’aprendre la llengua anglesa diferents:

Anglès per Kids.

Curs encarat als nens a partir dels 5 anys fins als 14. La base del curs és fer aprendre als més petits, vocabulari a través de divertides històries i jocs. Per millorar les seves habilitats de listening i speacking, intentem que el nen parli com més millor per així millorar la seva pronunciació.

Curs a nens i nenes entre 5 i 10 anys: Classes divendres de 17:30 a 19:30.

Classes a nens i nenes de 10 a 14 anys: Classes dilluns i dimecres de 17:20 a 18:50 o dimarts i dijous de 17:20 a 18:50.

Anglès per Teens.

Aquest curs s’encara a superar tota mena de nivells de la Cambridge school (KET, PET, FCECAE i CPE) a més d’ajudar en els deures d’anglès de l’escola. Les classes es basen a millorar les habilitats per aprendre l’anglès (speakingreadinglistening and writting) d’una forma diferent perquè no es faci pesat l’aprenentatge.

Per edats entre 14 i 18 anys, L’horari pot ser: Dilluns i Dimecres de 19:00 a 20:30, Dimarts i Dijous de 19:00 a 20:30 o Dimecres i Divendres de 15:30 a 17:00.

Anglès per Adults.

És més difícil per les persones adultes aprendre un idioma nou des de quasi zero. Però English and Company pot ajudar al fet que persones adultes es puguin treure el títol oficial o bé, simplement puguin anar de vacances tranquiles. Les classes estan centrades bàsicament les habilitats de comunicar que serien sobretot el speaking i el listening. Bàsicament perquè l’alumne se senti còmode a l’hora de parlar aquest idioma.

Els horaris per a tots els nivells són Dilluns i Dimecres de 20:30 a 22:00 o Dimarts i Dijous de 20:30 a 22:00.

En el cas que és vulgui treure un certificat de nivell B2/C1/C2 les classes serien Divendres de 19:45 a 21:45 i Dissabte de 9:00 a 11:00.

També hi ha l’opció de fer només una classe a la setmana.

Anglès per Business.

English and Company pot crear un curs dissenyat exclusivament per les necessitats de la teva empresa o del teu camp de treball. Compta amb moderns materials per simular una situació real que es pot viure a la teva oficina o en el teu lloc de treball sigui quin sigui el teu objectiu.

Professors nadius i amb molta experiència per treure’n el màxim profit!

No ho dubtis més AND IMPROVE YOUR ENGLISHNOWAnd have fun with us!

Més informació a: info@englishandcompany.es

Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà