English & Company som una acadèmia d’idiomes professional d’anglès. Estem situats al cor de Vic (al Passeig, 28) des del 2006. L’equip de professors del centre, apassionats amb la nostra feina, oferim als nostres estudiants una formació d’alta qualitat. Les classes són engrescadores, pràctiques i focalitzades; i utilitzem materials didàctics molts variats per aconseguir-ho.

english and company web

English & Company oferim cursos per a estudiants de totes les edats i tots els nivells. Les nostres classes van dirigides a infants a partir de 5 anys, adolescents, adults i empreses. Els cursos anuals i cursos intensius de juliol estan dissenyats per ajudar els estudiants a assolir els seus objectius, siguin acadèmics o laborals. Preparem els estudiants per als exàmens oficials de Cambridge. Tenim un alt nivell d’èxit gràcies a la nostra experiència professional i dedicació. En els últims anys hem aconseguit un percentatge d’aprovació del 100%!

A English & Company disposem de 5 aules espaioses i completament equipades, on impartim classes en grups reduïts. Per als estudiants d’edat escolar, oferim classes a les tardes per adaptar-nos a altres activitats extraescolars. L’anglès per a adults és en classes reduïdes o individuals. En totes elles ens adaptem al màxim a les necessitats de cada persona. Les empreses també poden beneficiar-se dels nostres anys d’experiència. Són classes que impartim en el nostre centre del Passseig o in company i que dissenyem a mida per a cada client.

Aprofita l’estiu! Aquest juliol oferim:
· Cursos intensius de 40 hores pensats per preparar-te pels exàmens de Cambridge que tindran lloc a finals de juliol.
· Taller de contes per als més joves (Story Workshops)
· Classes per a adults
· Si el que busques és millorar el teu anglès a l’estranger, et podem ajudar a trobar els millors cursos i experiències en centres de renom.

El nostre objectiu és crear un entorn d’aprenentatge amè i obert on els estudiants puguin gaudir de les seves classes d’anglès i treure tot el seu potencial. Come and join us!

ELS NOSTRES SERVEIS FORMATIUS.
Els nostres cursos (12 alumnes màxim per classe)
Infants – Classes divertides on els alumnes desenvolupen el vocabulari i la pronunciació mitjançant jocs, contes, cançons i vídeos.
Adolescents – Cursos d’anglès per donar una base sòlida als estudiants, millorar les habilitats comunicatives i donar-los confiança en l’ús de l’anglès de manera fluida. Utilitzem materials variats i atractius, inclosos vídeos i jocs motivadors.
Adults – Cursos d’anglès dirigits a ajudar els estudiants a assolir els seus objectius en anglès, sigui per feina o per plaer. Treballem totes les àrees de la llengua, i ens centrem a desenvolupar les habilitats comunicatives i la confiança dels nostres estudiants per parlar anglès en qualsevol situació.
Exàmens de Cambridge – Prepara’t exclusivament pels exàmens oficials de Cambridge. Tots els nostres professors són experts en aquests exàmens. Som Centre Autoritzat.
Anglès pels negocis – Cursos a mida i dissenyats segons les necessitats específiques de cada empresa. Horaris flexibles a l’empresa o a les nostres instal·lacions.
Intensius de juliol – Cursos d’anglès i cursos de preparació pels exàmens de Cambridge. 40 hores de classes orientades a ajudar-te a millorar significativament el teu nivell d’anglès. Horaris de matí i tarda.
Taller de Contes – Per a nens d’entre 6 i 8 anys. Utilitzem l’anglès de manera divertida i dinàmica a través de contes infantils, tradicionals i moderns. Jocs, cançons, arts, manualitats i molt més!

ENGLISH & COMPANY
Rambla del Passeig, 28 Vic
Tel. 938 86 25 87
www.englishandcompany.es
info@englishandcompany.es

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *