Cicles formatius de Grau Superior a Olot – Institut La Garrotxa

Cicles formatius a Olot - La Garrotxa

Cicles Formatius de GRAU SUPERIOR a Olot – Institut La Garrotxa

Per a més informació sense compromís, envia’ns a teva consulta!

  Nom(requerit)

  e-mail(requerit)

  teléfon(requerit)

  Missatge

  Confirma que ets humà

   

  A l’Institut La Garrotxa hi pots trobar una àmplia oferta formativa: ESO, Batxillerat i una gran selecció de cicles de grau mitjà i superior. Descobreix la gran varietat de cicles formatius de Grau Superior que pots estudiar a l’Institut La Garrotxa.

  A continuació et presentem els cicles de grau superior!

  Cicles formatius de Grau Superior:

   

  • CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR EN RAMADERIA I ASSISTÈNCIA EN SANITAT ANIMAL Aquests son uns estudis que et permetran gestionar la producció ramadera.
   A més, podràs donar suport a equips veterinaris, ja siguin dins la granja com en una clínica veterinària o centre d’investigació.

  Algunes de les sortides laborals que ofereix aquest cicle son:
  · encarregat/ada d’explotació ramadera
  · responsable d’inseminació artificial
  · responsable en centre equí (doma, ensinistrament, cures, entre d’altres)
  · ajudant/a de veterinària en centres d’investigació

  Més info aquí!

  ramaderia cicle formatiu

  • Disseny i producció per a plàstics i metalls: Amb aquests estudis s’obtenen dues titulacions amb tres cursos. Es tracta de dos cicles centrats en la producció industrial. S’estudia des de materials, selecció d’elements mecànics (cargols, passadors, engranatges…), càlcul de resistència de materials, estructures, assignatures de tècniques de fabricació… S’aprèn a fer servir softwares CAD 3D, de control numèric, verificació amb màquines tridimensionals, i injecció de plàstics. Els dos títols que es poden obtenir són el de Disseny en fabricació mecànica i el de Programació de la producció per emmotllament de metalls polímers. Més info aquí!

  • Automatització i robòtica industrial + Mecatrònica industrial: En tres anys s’obtenen dos títols i a la vegada són en format dual. En aquest cicle els alumnes aprenen el muntatge, instal·lació, manteniment i logística d’equips automàtics i robots industrials; per això s’explica el funcionament de màquines i els seus components: motors, cilindres, sensors… També hi ha una part més pensada en l’automatització en l’àmbit dels habitatges: persianes automatitzades, domòtica en general, regs automàtics… Més info aquí!

  • Patronatge i Moda: En aquest cicle es dissenyen peces de vestir, des de la seva definició, elaboració de patrons, transformació i escalats d’aquests, fins a l’organització i gestió dels processos de producció per confeccionar-les… Hi ha una part centrada en el disseny i una altra al patronatge. En el mòdul de patronatge industrial s’aprèn a interpretar fitxes tècniques informatives i a partir d’aquí s’elaboren els patrons, des de peces més simples fins a més complexes com poden ser els vestits de núvia. Per això també és important el coneixement dels diferents materials tèxtils i les característiques per ser confeccionatsMés info aquí!

  • Laboratori clínic i biomèdic: Cicle enfocat a ensenyar als alumnes a fer analítiques de mostres biològiques humanes i a interpretar i valorar els resultats. Durant els dos cursos s’ensenya hematologia, anatomia i fisiologia, microbiologia, principis d’instrumentació, bioquímica i a més les pràctiques externes a una empresa. Els alumnes aprenen a fer un ús correcte de l’àrea de treball (manteniment de l’equip de laboratori) i de les mostres analitzades i realitzar estudis adients. Més info aquí!

  Ara que ja coneixes totes les ofertes de Cicles Formatius a l’Institut de La Garrotxa, escull quin t’agrada més i comença a preparar el teu futur!

  Si vols rebre més informarció, omple el formulari. T’informarem de tot el que necessitis saber.

   Nom(requerit)

   e-mail(requerit)

   teléfon(requerit)

   Missatge

   Confirma que ets humà

    

   Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà