Cursos de Robòtica a Torelló

Construeix, aprèn i diverteix-te!

Cursos de Robòtica a Robo-TIC Torelló

 

A Robo-TIC Torelló trobaràs una proposta educativa basada en la robòtica. Mitjançant la programació de robots i el treball en equip, s’estimula l’aprenentatge de conceptes físics i matemàtics de manera creativa.

 

Com funcionen els cursos de robòtica?

S’inicien els projectes construint petits robots amb peces LEGO. Aquests es programem a través de l’ordinador per crear moviments.

Els alumnes treballen en equip, se’ls planteja un repte que han de resoldre. Per potenciar la seva part creativa han de fer recerca i superar el repte proposat. Els conceptes que inclou el projecte i que es treballen són:

 • disseny
 • programació informàtica
 • física
 • matemàtiques
 • expressió oral

Per tal d’esprémer al màxim les seves habilitats es treballa amb grups d’entre 6 i 10 persones. Aquesta xifra permet que tot el grup s’impliqui, treballi i desenvolupi habilitats per a resoldre problemes i adquireixi la capacitat de treballar en equip.

Oferta educativa

A Robo-Tic Torelló s’ofereixen classes i tallers extraescolars de robòtica per a nens i nenes d’entre 6 i 16 anys. Per fer els grups dels alumnes es valoren les seves capacitats i la seva edat. La durada de les classes varia entre 1 i 2 hores, els tallers entre 2 i 4, depenent de l’edat dels alumnes.

 

Cursos de robòtica en català i anglès

Les classes i els tallers es poden fer en català o en anglès.

 

Si estàs interessat a realitzar un taller diferent dels esmentats, fem tallers a mida de robòtica.

A més, també tenim casal d’estiu per passar un estiu molt divertit entre robots. Més informació aquí.

 

Vols informació referent a algun curs?

  Nom(requerit)

  e-mail(requerit)

  teléfon(requerit)

  Missatge

  Confirma que ets humà