Cicle Formatiu de Grau Superior: Direcció en Cuina

Aquest Cicle Formatiu de Grau Superior en Direcció en Cuina et capacita per dirigir i organitzar la producció i el servei en cuina, determinant ofertes i recursos, controlant les activitats pròpies de l’aprovisionament, producció i servei, complint els objectius econòmics, seguint els protocols de qualitat establerts i actuant segons normes d’higiene, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental.

 

Continguts

  • Control de Proveïment de Matèries Primeres
  • Processos de Preelaboració i Conservació a la Cuina
  • Elaboracions de Pastisseria i Rebosteria a la Cuina
  • Processos d’Elaboració Culinària
  • Gestió de la Producció a la Cuina
  • Gestió de la Qualitat i de la Seguretat i Higiene Alimentàries
  • Gastronomia i Nutrició
  • Gestió Administrativa i Comercial en la Restauració
  • Recursos Humans i Direcció d’Equips en la Restauració
  • Anglès
  • Formació i Orientació Laboral
  • Empresa i Iniciativa Emprenedora (
  • Projecte de Direcció de Cuina
  • Formació en Centres de Treball

 

 

Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà