Cicle Formatiu de Grau Superior: Direcció en Cuina
Aquest Cicle Formatiu de Grau Superior en Direcció en Cuina et capacita per dirigir i organitzar la producció i el servei en cuina, determinant ofertes i recursos, controlant les activitats pròpies de l’aprovisionament, producció i servei, complint els objectius econòmics, seguint els protocols de qualitat establerts i actuant segons normes d’higiene, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental.
Continguts
- Control de Proveïment de Matèries Primeres
- Processos de Preelaboració i Conservació a la Cuina
- Elaboracions de Pastisseria i Rebosteria a la Cuina
- Processos d’Elaboració Culinària
- Gestió de la Producció a la Cuina
- Gestió de la Qualitat i de la Seguretat i Higiene Alimentàries
- Gastronomia i Nutrició
- Gestió Administrativa i Comercial en la Restauració
- Recursos Humans i Direcció d’Equips en la Restauració
- Anglès
- Formació i Orientació Laboral
- Empresa i Iniciativa Emprenedora (
- Projecte de Direcció de Cuina
- Formació en Centres de Treball