TRAÇA, Centre Formatiu a Vic

TRAÇA - CENTRE FORMATIU

Al Centre formatiu TRAÇA de Vic apostem per desenvolupar la motivació i els hàbits d’estudi dels nostres estudiants, el nostre objectiu és que l’estudiant esdevingui autònom i es pugui valdre per si mateix però sempre acompanyat en aquelles assignatures que li suposin una dificultat.
Per això al centre formatiu TRAÇA de Vic tenim professors qualificats que t’ajudaran en qualsevol moment de la teva vida acadèmica, des de primària fins a la universitat.
Els nostres cursos s’adapten als teus horaris, matí, tarda i vespre, oferim diferents grups reduïts o classes particulars.

CURSOS QUE FEM AL CENTRE FORMATIU TRAÇA DE VIC
Cursos Proves d’accés a Vic
Has pensat en reincorporar-te als estudis? al Centre Traça de Vic t’ajudem en les diferents assignatures comunes i especifiques: biologia, química, física, tecnologia, dibuix tècnic, psicologia, geografia, història…
Si vols accedir a la universitat (fent la prova d’accés per a majors de 25 o 45 anys o la selectivitat) o vols cursar un cicle formatiu de grau superior, t’oferim un gran ventall de possibilitats perquè passis els exàmens amb la garantia més gran d’aprovat.

CURSOS D’IDIOMES
Si vols aprendre o millorar el teu anglès en el nostre centre de Vic, a TRAÇA t’oferim diferents grups que s’adapten al teu nivell d’anglès.
Ei en canvi necessites l’anglès per obtenir una titulació oficial t’oferim un format
més intensiu amb l’objectiu de realitzar l’examen oficial.
També fem conversa, monogràfics, classes particulars i grups reduïts per a altres idiomes com: francès, alemany, castellà, rus o àrab.

Cursos d’informàtica i noves tecnologies
Tenim diferents cursos i monogràfics orientats a les noves tecnologies, també oferim classes particulars en tots els nivells.

Coaching i creativitat
T’ajudem a treure tot el teu potencial, per això volem posar a les teves mans un gran ventall de recursos amb l’objectiu de millorar les teves habilitats i capacitats, vine a fer una primera visita gratuïta amb la nostra coach i veuràs del que ets capaç!

Vols informació referent a algun curs?

    Nom(requerit)

    e-mail(requerit)

    teléfon(requerit)

    Missatge

    Confirma que ets humà