Curs d’AntiGravity a Vic

Centre HARA SALUT de Vic

Per què fer un curs d’AntiGravity a Vic?

 

El centre HARA SALUT som el primer centre de Catalunya central i litoral que compta amb una monitora certificada i material original per fer un curs d’AntiGravity a Vic.

Què és l’AntiGravity?

 

L’AntiGravity o també conegut com a aeroyoga o aeropilates, és una fusió de diverses disciplines com el Ioga, el Pilates, la dansa i la gimnàstica acrobàtica.

L’AntiGravity ens permet desafiar la gravetat i realitzar un nombre infinit de moviments en suspensió com si ens moguéssim en un trapezi. Tot això gràcies a una hamaca elàstica penjada del sostre per dos punts.

Els beneficis de fer un curs d’AntiGravity a Vic són:

 

 • Millora la salut.
 • Modela i flexibilitza el cos.
 • Té un enorme efecte antiestrès.
 • Ofereix una profunda sensació de relaxació.

Treballar sobre l’hamaca permet descomprimir les articulacions, alleugerint la pressió i alineant les vèrtebres de la columna vertebral pràcticament sense esforç.

Després d’una sessió del curs d’AntiGravity a Vic, es té la sensació d’haver après a volar i es gaudeix d’una relaxant lleugeresa corporal i descompressió mental.

aero yoga a vic

Hara Salut Vic, vine a descobrir l’AntiGravity

Vols gaudir dels beneficis que t’ofereix aquesta disciplina? No dubtis en apuntar-te al curs d’AntiGravity a Vic que t’oferim al centre HARA SALUT.

A HARA SALUT També oferim cursos de Ioga i pilates per embarassades, classes dirigides d’hipopressius, tallers d’iniciació a la meditació i gimnàs per millorar la postura corporal (Gym Esquena).

 

Vols informació referent a algun curs?

  Nom(requerit)

  e-mail(requerit)

  teléfon(requerit)

  Missatge

  Confirma que ets humà