La professió de soldador està constantment demandada i és una feina que garanteix sortides professionals i moltes oportunitats de desenvolupament.

Curs de Soldadura a Aiguafreda

El que et planteges és treballar com a soldador profesional? Al nostre país i arreu del món existeixen un munt d’oportunitats laborals. És una de les professions:
• més ben remunerades
• d’alta demandada en molts sectors com són: la metal•lúrgia, la construcció, el manteniment industrial, l’automoció…
Un curs de soldadura t’ajudarà a trobar feina assegurada . Com més cursos relacionats realitzis, més probabilitats hi haurà de trobar una feina en el sector.

Segons Infojobs, la mitjana salarial d’un soldador és de 1.816 € .

Per convertir-te en un soldador professional cal una bona formació. És necessari dominar les diferents modalitats de soldadura que existeixen: TIG, Elèctrode revestit, Oxitall… Una vegada assolides i dominades aquestes tècniques demostraràs ser un treballador impressindible a l’empresa.

Què es necessita per ser un bon soldador ?

Es necessita la combinació d’habilitats i coneixements per desenvolupar exitosament les tasques que s’encomanen. Principalment es demana treballar amb precisió , capacitat de fixació durant una bona estona, bons sentits de la vista i l’oïda, habilitat per treballar sol de manera dinámica i seguir instruccions tècniques, una bona coordinació, i és clar, tenir coneixements dels materials i els procediments de seguretat i salut.

Si vols crear-te un futur en una professió amb molta demanda, fes un curs de soldadura a Aiguafreda!

 

Dedicar-se a la soldadura requereix exigència amb un mateix i ser perfeccionista i minuciós. Els detalls son molt importants i per realitzar una bona feina has d’anar molt amb compte. A més a més el més important és tenir una sòlida base de formació i uns coneixements interioritzats que et permetin desenvolupar cada tècnica de manera eficaç, eficient i correcta.

Més sovint , es demanen soldadors especialitzats en àmbits concrets. Per això és molt important formar-se  i reciclar-se de manera contínua.

Com a professional de la soldadura pots treballar en diferents estructures i materials, és una feina complexa que suposa riscos, algunes vegades més elevats que altres.

parlar amb els companys de feina és un factor molt important també entre els companys i companyes. És necessari estar-hi constantment en contacte per desenvolupar la feina de manera correcta.

Si estàs interessat/da en formar-te com a soldador a Aiguafreda, Catalonia, hi ha un munt de vies diferents per arribar a dedicar-s’hi.

Les principals són:

– CF de Grau Mitjà en Soldadura i Caldereria (2 anys)
– Cicle Formatiu de Grau Superior en Soldadura i Caldereria (2 anys)
– Cursos formatius de més curta durada en centres especialitzats

Pots demanar més informació sobre cursos intensius aquí.

Fer un curs és l’opció més fàcil d’accedir a aquesta feina, ja que no necessitaràs fer proves d’accés i la seva durada és inferior a la dels Cicles Formatius, que són de dos anys. Normalment amb un curs d’un mes aproximat ja pots estar treballant .

Si tens clar que vols introduir-te en aquest sector, pots començar per un curs d’iniciació. En aquest curs adquiriràs els coneixements i les tècniques bàsiques i necessàries per convertir-te un bon soldador/a.

Si ja t’havies iniciat en aquest sector el millor que pots fer és reciclar-te , realitzant cursos d’altres pràctiques que no coneixies o que encara no domines al 100%, fent un curs bàsic o avançat, depenent del teu nivell .

Conclusió. Si aquest sector et crida l’atenció, forma’t i creix. I, si ja t’has format, recicla’t  per seguir sent competent dins aquest mercat laboral tan exigent.

Entra en el sector de la metal·lúrgia, un dels més ben pagats i amb més sortida laboral. No esperis més i comença un curs de soldador a Aiguafreda.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *