Aprendre Anglès On-line, més fàcil que mai!

T’has plantejat estudiar anglès des de casa, amb el suport d’un professional sempre al teu costat? Ara pots fer classes on-line en anglès, i treure’n el màxim profit. Segueix llegint aquest article i descobriràs tot el que pots millorar en l’aprenentatge d’aquesta llengua, i sense sortir de casa!

Pots aprendre des de la comoditat del teu sofà

 

Mai hem vist un estudiant presentar-se a classe amb el seu pijama. Però això és realment una opció si estàs fent una classe en línia! És cert, un dels majors avantatges d’aprendre anglès en línia és que ho pots fer des de la comoditat de casa teva.

Et recomanem que passis una estona creant un espai d’estudi a casa que t’inspiri. Per exemple, pots triar seure a la finestra, posar una mica de música lleugera o acurrucar-te sota una manta si voleu. Per descomptat, la teva «aula» pot sentir-se una mica buida, però no et preocupis, ràpidament quan comenci la classe començarà la interacció amb el teu professor (i altres estudiants, si és el cas d’una classe grupal).

Pots utilitzar diversos recursos alhora

 

Les classes en línia, per definició, es passen davant d’un ordinador o tauleta o mòbil, i hi ha moltes maneres d’aprofitar-ho.

Per exemple, quan el teu professor esmenta un nom, un lloc o una expressió del qual no has sentit a parlar, pots cercar-lo a Google per saber-ne més. Pots tenir diverses pestanyes obertes i mirar imatges i vídeos d’un tema per ajudar-te a recordar-lo millor. Pots cercar definicions, sinònims i regles gramaticals en qualsevol moment durant una classe. L’ús de diversos recursos és una bona manera d’augmentar l’efectivitat de l’aprenentatge i és un dels avantatges més importants d’aprendre anglès en línia.

Voldries fer classes on-line?  Fes clic aquí!

Pots millorar totes les habilitats

 

Hi ha moltes maneres de practicar i millorar les teves habilitats per parlar, escoltar, llegir i escriure en línia. Amb l’ajuda de videotrucades, podeu tenir converses en directe, tal com ho faríeu a una aula física. També podeu utilitzar Google Hangouts, que us permet incloure subtítols en directe, facilitant la comprensió de les classes.

A més, et pot gravar parlant, i d’aquesta manera gaudiràs de l’avantatge de permetre’t escoltar les teves paraules, analitzar el que has dit (amb el teu professor) i veure quins aspectes lingüístics has de millorar.

 

Pots practicar la teva comprensió auditiva mirant vídeos a YouTube, TED.com o escoltant podcasts.

 

Millorar les teves habilitats lectores i millorar el teu vocabulari no podria ser més fàcil amb la quantitat d’articles i llibres electrònics que pots trobar en línia. Pots llegir un article amb un amic i escriure preguntes de comprensió els uns als altres; és una manera fantàstica d’assegurar-vos que esteu prestant atenció. A més, fes un seguiment del vocabulari nou i recoll coses interessants per llegir amb una aplicació com Evernote.

L’escriptura també és fàcilment practicable: pots enviar al vostre professor mini-assaigs o tasques de qualsevol tipus per correu electrònic o plataformes d’aprenentatge en línia.

 

Hi ha innombrables eines digitals que et poden ajudar a millorar les vostres habilitats d’escriptura. Write & Improve és una eina gratuïta de Cambridge English que t’ofereix comentaris instantanis sobre els vostres escrits. És una manera fantàstica d’intensificar la gramàtica, l’ortografia i el vocabulari, tant si t’estàs preparant per a un examen de Cambridge com si no.

 

També pots instal·lar Grammarly, una extensió del navegador que funciona com a corrector ortogràfic automàtic. I, si busques una eina d’escriptura digital més sofisticada, prova l’aplicació Hemingway: no només destaca els errors, sinó que també ajuda a millorar la llegibilitat i l’estil del teu text.

I recorda: hi ha una aplicació per a tot, independentment de l’habilitat que vulguis millorar.

 

Si busques classes d’anglès on-line, fes clic aquí!

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *