És veritat que sovint fa una mica de mandra apuntar-se a una autoescola, sobretot el que comporta després: anar a classes teòriques i fer les primeres pràctiques. Però i si et dic que te’l pots treure amb molt poc temps; en menys del que t’esperes?

Apunta’t a un curs intensiu per treure’t el carnet de conduir aquest Nadal. Mira tots els beneficis!

Torelló

Resultats ràpids: Quan la gent s’apunta, té un objectiu molt clar: tenir el carnet el més ràpid possible. Veuràs que amb els dies t’adonaràs que amb molt poc temps dominaràs tot el que t’han explicat a classe.

Aprenentatge més ràpid: Si aconsegueixes resultats més ràpids, és perquè també aprens molt amb molta velocitat. Val molt la pena!

Estudiar el teu temps lliure: El Nadal és una temporada que tens vacances dels estudis, per això és el millor moment per poder anar a l’autoescola. T’hi podràs dedicar el 100% i aconseguir el carnet amb més facilitat.

Conèixer gent: Possiblement no és el teu objectiu principal, però un dels avantatges de qualsevol curs és l’oportunitat de conèixer gent. Durant les vacances de Nadal esteu tots en la mateixa situació, i després d’estudiar tant, també va bé una mica de desconnexió i relacionar-se.

Ja veus que tot són avantatges!! Aprofita les vacances de Nadal!
Si vols apuntar-te a un intensiu, envia un WhatsApp al 663019914 i t’informarem de totes les possibilitats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *