Aquest estiu, aprèn idiomes a l’estranger!

Aquest mes a TOT CURSOS destaquem els viatges a l’estranger per a joves, adults o per famílies. No només viatges per plaer, sinó també viatges per aprendre idiomes a l’estranger, practicar aficions, conèixer persones d’altres països i viure experiències inoblidables!

Aquest estiu, aprèn idiomes a l’estranger!

 

Aquest mes a TOT CURSOS destaquem els viatges a l’estranger per a joves, adults o per famílies. No només viatges per plaer, sinó també viatges per aprendre idiomes, practicar aficions, conèixer persones d’altres països i viure experiències inoblidables!

 

Recomanacions!

Abans no facis les maletes i marxis a viure una gran experiència i vagis a aprendre idiomes a l’estranger, que de ben segur et farà veure el món amb uns altres ulls, ens agradaria donar-te uns quants consells i recomanacions:

  • Informa’t sobre el país de destí: cultura, costums, normes socials, gastronomia, etc. Si llegeixes i investigues una mica sobre el lloc que has triat, un cop hi arribis et serà més fàcil entendre algunes reaccions dels habitants dels llocs, sabràs quins menjars vols tastar i quins llocs vols visitar.
  • Un cop hagis decidit anar a aprendre idiomes a l’estranger, hauràs d’esbrinar com trobar allotjament i què vols fer un cop siguis allà. Si et deixes assessorar per una empresa que es dedica a organitzar viatges i estades a l’estranger, et poden donar idees i fins i tot trobar persones de la teva edat i amb els mateixos interessos que volen anar al mateix lloc que tu.
  • Només necessites uns coneixements mínims per tal d’espavilar-te en el dia a dia. Cal recalcar que, quan vas a un país estranger, el coneixement de l’idioma no es limita a les aules, sinó que s’estén a tots els àmbits, i estaràs en constant aprenentatge: quan agafis l’autobús, quan vagis a comprar el menjar, si et vols comprar roba… A més, si tries allotjar-te amb una família del país, quan arribis a casa continuaràs aprenent i descobrint nous costums i tradicions.
  • Has de comptar amb el suport de les organitzacions especialitzades. Quan vas a un altre país, aprens a espavilar-te tot sol, però això no significa que hagis d’aprendre amb ensurts o situacions desagradables. Si hi vas a través d’alguna agència especialitzada en estades a l’estranger, sempre tindràs un suport a qui trucar i demanar ajuda si ho necessites. Poder comptar amb el suport incondicional de la teva agència farà que no et trobis mai desemparat en un país estrany. Aprendràs idiomes a l’estranger però no cal que l’aprenguis de la pitjor manera!
  • Busca informació sobre el centre o institució on realitzaràs el curs i les activitats. Saber on vas t’ajudarà a organitzar-te i pensar abans de marxar quines opcions tens i quines vols portar a terme un cop allà.
  • Prepara tots els tràmits i papers que necessitis amb temps. Anar a estudiar idiomes a l’estranger és una aventura, però això no significa que ho hagis de fer tot a l’últim moment. Fes-ho amb antelació i t’evitaràs moltes sorpreses. Un paper mal gestionat et pot trencar la teva aventura.

 

Si estàs buscant una empresa de confiança per poder marxar a estudiar idiomes a l’estranger amb tota seguretat i acompanyament, no dubtis en parlar amb English Works, especialistes en viatges a l’estranger a EUA, Malta, Sud Àfrica i Anglaterra.

I gaudeix del millor estiu de la teva vida!

Més informació d’English Works fent clic aquí.

summer camps

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *