La professió de soldador està constantment demandada i és un ofici que garanteix sortides professionals i moltes oportunitats de desenvolupament.

Curs per aprendre a soldar a Las Canteras

El que et planteges és treballar com a soldador profesional? Al nostre país i a Europa existeixen un munt d’oportunitats laborals. És una de les professions:
• més ben pagades
• d’alta demandada en molts sectors com són: la metal•lúrgia, la construcció, el manteniment industrial, l’automoció…
Un curs de soldadura t’ajudarà a trobar feina assegurada . Com més cursos relacionats realitzis, més probabilitats hi haurà de trobar una feina en el sector.

Segons Infojobs, la mitjana salarial d’un soldador és de gairebé 2000 euros al mes.

Per convertir-te en un soldador professional cal una bona formació. És necessari controlar les diferents modalitats de soldadura que existeixen: TIG, Elèctrode revestit, Oxitall… Una vegada assolides i dominades aquestes tècniques demostraràs ser un treballador qualificat .

Què es necessita per ser un bon soldador
Es necessita la combinació d’habilitats i coneixements per desenvolupar exitosament les tasques que s’encomanen. Principalment es demana treballar amb precisió , capacitat de concentració durant una bona estona, bons sentits de la vista i l’oïda, habilitat per treballar sol de manera dinámica i seguir instruccions tècniques, una bona coordinació, i obviament , tenir coneixements dels materials i els procediments de seguretat i salut.

Si vols asegurar-te feina en una professió amb molta demanda, fes un curs de soldadura a Las Canteras!

Dedicar-se a la soldadura requereix pols  i ser perfeccionista i minuciós. Els detalls son molt importants i per realitzar una bona feina has d’anar molt amb compte. A més el més important és tenir una sòlida base de formació i uns coneixements adquirits  que et permetin desenvolupar cada tècnica de manera eficaç, eficient i correcta.

Més sovint , es demanen soldadors especialitzats en àmbits concrets. Per això és molt important formar-se  i reciclar-se de manera contínua.

Com a professional de la soldadura pots treballar en diferents estructures i materials, és una feina complexa que suposa riscos, algunes vegades més elevats que altres.

parlar amb els companys de feina és un factor molt important també entre els companys i companyes. És necessari estar-hi constantment en contacte per desenvolupar la feina de manera correcta.

Si estàs interessat/da en formar-te com a soldador a Las Canteras, Catalonia, hi ha un munt de vies diferents per arribar a dedicar-s’hi. Les principals són:

– Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Soldadura i Caldereria (2 anys)
– CF de Grau Superior en Soldadura i Caldereria (2 anys)
– Cursos formatius de més curta durada en centres específics

Fer un curs és l’opció més fàcil d’accedir al món laboral , ja que no necessitaràs fer proves d’accés i la seva durada és inferior a la dels Cicles Formatius, que són de dos anys. Molt sovint amb un curs d’un mes aproximat ja pots tenir feina.

Si tens clar que vols introduir-te en aquest sector, pots començar per un curs d’iniciació. En   aquesta formació adquiriràs els coneixements i les tècniques bàsiques i necessàries per convertir-te un bon soldador/a. Si ja t’havies iniciat en aquest sector el millor que pots fer és reciclar-te , realitzant cursos d’altres pràctiques que no coneixies o que encara no domines al 100%, fent un curs bàsic o avançat, depenent del teu nivell .

Resumint . Si aquest sector et crida l’atenció, forma’t i creix. I, si ja t’has format, actualitza’t per seguir sent competent dins aquest mercat laboral tan exigent.

Treballa en el sector de la metal•lúrgia, un dels més ben pagats i amb més sortida laboral. No esperis més i comença un curs de soldadura a Las Canteras

!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *