Cursos de Ball a Dansa’t Torelló

Quan pensem a practicar algun exercici ens ve al cap apuntar-nos al gimnàs, anar a caminar, fer ioga, anar a la piscina, o altres esports populars entre el nostre cercle d’amistats.

Però sabies que ballar també és un esport magnífic per posar-te en forma i sentir-te bé amb tu mateix/a? A més, el ball ens aporta diversió i, a part d’exercitar el nostre cos, també treballem la nostra ment. A Dansa’t Torelló fem cursos i classes de ball per nens i adults on el protagonista ets tu.

No importa quin tipus de ball sigui: tango, salsa, dansa del ventre, flamenc, balls de saló… Tots els estils de ball són saludables i molt beneficiosos per a la nostra salut.

dansa't

A continuació t’expliquem els beneficis físics i psíquics de ballar:

1-Fer un curs de ball enforteix el teu sistema muscular i millora la postura i flexibilitat del teu cos.

2- En ser un esport amb exercicis aeròbics, el ball ajuda a disminuir la pressió arterial i el nivell de colesterol a la sang.

3- Si practiques ball dues o tres vegades a la setmana, t’ajudarà a mantenir un pes saludable. Sabies que en una classe de ball pots arribar a cremar fins a 800 calories?

4- Les classes de ball manten el nostre cervell actiu i en forma, ja que la necessitat de fer diversos passos a la vegada ens fa exercitar la memòria.

5- T’ajuda a socialitzar-te i relacionar-te amb altres persones. És una manera molt propera de conèixer gent com tu!

dance

No esperis més i apunta’t a classes de ball, amb pare-lla o sense! T’ho passaràs bé i exercitaràs el teu cos i la teva ment.
Si vols informació sobre classes de ball, pots trucar a l’acadèmia de ball de Torelló, Dansa’t al tel: 664 18 63 24 o visitar les seves instal·lacions al carrer Sant Antoni, 30 de Torelló.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *